Skip to content

Kos Installatie & Onderhoud

Installatie

Airconditioning

Installatie

Onze werkwijze?

  1. Kennismaking en Inmeten: We plannen een afspraak met u in om persoonlijk kennis te maken. Tijdens deze ontmoeting geven we u graag uitgebreide uitleg over de producten waarmee we werken. Tegelijkertijd meten we direct de installatie in. We lopen alles nauwkeurig met u door, zodat geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Op deze manier kunnen we u een passende prijs bieden en vermijden we onaangename verrassingen achteraf.

  2. Start van de Klus: Na het vaststellen van de datum kunnen we met de klus beginnen. Voor aanvang leggen we duidelijk uit hoe we te werk gaan en presenteren we het stappenplan. We gaan zorgvuldig aan de slag met de installatie en na het grondig doormeten van het systeem, volgt de oplevering. Samen lopen we door hoe u het systeem optimaal kunt gebruiken en hoe de bediening werkt.

  3. Documentatie en Onderhoudsbeurt: Bij de oplevering ontvangt u van ons het logboek en alle relevante gegevens van de installatie via e-mail. Zo heeft u altijd de benodigde documentatie bij de hand. Bovendien plannen we direct de eerste onderhoudsbeurt voor u in, om ervoor te zorgen dat uw systeem in topconditie blijft functioneren.

Ontvang een offerte op maat

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP!

Bel ons

+31619277086

Email ons

info@kosinstallatietechniek.nl

Kos Installatie & Onderhoud

Ongeëvenaarde superioriteit die niet kan worden overtroffen

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Kos Installatie & Onderhoud
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?