Skip to content

Kos Installatie & Onderhoud

Airconditioning

Airconditioning installatie en onderhoud

Of u nu een nieuwe airconditioninginstallatie nodig heeft of regelmatig onderhoud wilt plannen, Kos Installatie & Onderhoud staat voor u klaar. We begrijpen dat airconditioning meer is dan alleen een technisch systeem; het gaat om uw comfort en welzijn. Kies Kos Installatie & Onderhoud als uw partner voor airconditioning installatie en onderhoud en ervaar het verschil dat wij kunnen maken in uw huis. Wij zijn er trots op om uw leef- en werkomgeving comfortabeler te maken, ongeacht het seizoen. 

Onze Diensten

Klant Beoordelingen

Zie wat onze klanten zeggen

Mariesa Gerrits
Mariesa Gerrits
2023-08-20
Bij ons is afgelopen zaterdag de airco geplaatst in de slaapkamer. Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat! Van begin tot eind heel nauwkeurig werk geleverd door Kos installatie. Wij raden dit bedrijf zeker aan.
Leo Vogt
Leo Vogt
2023-08-17
Gisteren en vandaag zijn de airco’s in mijn huis geplaatst. Aardige mannen en keurig werk afgeleverd. Ben zeer tevreden. 👍 gr leo
Matijs Visser
Matijs Visser
2023-08-14
Vandaag een Airco in de slaapkamer laten plaatsen. Twee prima vaklui, zeer vriendelijk, professioneel en komen afspraken na. Airco doet het prima, ook aangesloten op de Wifi zodat deze met de app is te bedienen. Buizen aan de buitenmuur in het zwart zodat ze niet opvallen. Kos Installatie & Onderhoud is wat mij betreft een aanrader wanneer je een airco wil laten plaatsen.
Chris Duindam
Chris Duindam
2023-08-02
Top installatie voor koelen en verwarmen, inclusief groep in groepenkast. Kos is goed bedrijf met enthousiaste mensen.
Lolita Eekhof
Lolita Eekhof
2023-07-25
Het onmogelijke mogelijk gemaakt. Super gedaan en genieten van m'n airco. Bedankt mannen top
Chequita Eskak
Chequita Eskak
2023-07-11
Er is vorige week een airco geplaatst in de slaapkamer. Heerlijk! De mannen werken snel en erg netjes. Zeer tevreden over hun werkwijze en goede communicatie, snelle reactie:-) Top!
Rob de Vries
Rob de Vries
2023-07-07
2 mooie Panasonic airco's laten plaatsen door de mannen van Kos Installatie & Onderhoud, super tevreden. Zijn alle afspraken nagekomen en wij kunnen nu genieten van zowel heerlijke verwarmde ruimtes ( hard nodig hier met dit nederlandse klote weer!) en hopelijk straks heerlijke koele ruimtes in de zomer. Gino nogmaals bedankt voor de goede service. Gr Rob de Vries
Vicky Franken
Vicky Franken
2023-07-01
Vandaag een airco unit laten plaatsen op zolder. Gino is een hele fijne harde werker die keurig netjes werk aflevert. Absolute aanrader.
Joost Seilberger
Joost Seilberger
2023-06-04
Top service
frans bos
frans bos
2023-05-30
vandaag een airco laten plaatsen , nog eerder dan we hoopte, goed werk geleverd snel en goed.en netjes. ze werken als een team samen top mensen.

Offerte aanvragen

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP!

Airco plaatsen Rotterdam

Kos Installatie & Onderhoud

Ongeëvenaarde superioriteit die niet kan worden overtroffen

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Kos Installatie & Onderhoud
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?