Skip to content

Airco plaatsen Rotterdam

U verdient een comfortabele omgeving. Of dat nu op kantoor is of in uw slaapkamer; Kos Installatie & Onderhoud maakt het niets uit, er wordt voor gezorgd. De focus ligt daarin voornamelijk op airco plaatsen Rotterdam en omgeving. Dit doet Kos Installatie & Onderhoud als de allerbeste in de hele omgeving. Profiteert u binnenkort ook van een koele omgeving om de zomer op een prettige manier door te komen?

Airco plaatsen Rotterdam

Bent u op zoek naar een goede airco installatie in Den Haag? Neem dan direct contact op met Kos Installatie & Onderhoud. Onze specialisten kunnen uw airco zowel installeren als onderhouden. Voor een persoonlijke benadering en vakkundige installatie bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren maatwerk en u krijgt gegarandeerd de beste service. Als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten /
Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten /

Kos Installatie & Onderhoud; om op te vertrouwen

Betrouwbaarheid is van groot belang. In persoonlijke relaties, maar ook in zakelijke verhoudingen. Daarom gaat Kos Installatie & Onderhoud op de meest transparante en eerlijke wijze te werk. Het enige wat u hoeft te verwachten, is een nauwkeurige indicatie van de kosten van tevoren en een tevreden gevoel achteraf. Als u nog niet genoeg heeft aan deze service, dan doet de airco plaatsen Rotterdam dat gelukkig gegarandeerd.

Bovendien profiteert u van een complete ontzorging. Van a tot z zult u merken dat er een maatwerk benadering wordt gehanteerd. Dit betekent onder andere dat er een secure inmeting plaatsvindt en dat u op een begrijpelijke wijze het proces wordt doorgeloodst door één van de installateurs van Kos Installatie & Onderhoud. Hij vertelt u graag wat er gaat gebeuren en wat uw opties zijn.

Airco installatie Den Haag

Installatie en onderhoud voor airco plaatsen Rotterdam

In Rotterdam en omgeving plaatst Kos Installatie & Onderhoud airco’s als de beste. Een goede prijs-kwaliteitverhouding, geen kosten achteraf en een persoonlijke benadering; het is de standaard. Maar waarvoor kunt u bij hen verder terecht? Buiten het airco plaatsen Rotterdam, kunt u ook bij hen terecht voor een advies op maat en het laten onderhouden van uw airco.

Daarbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het schoonmaken van uw condensor of filter. Een airco plaatsen Rotterdam of het nodige onderhoud laten verrichten; u moet er hoe dan ook bij Kos Installatie & Onderhoud voor zijn.

De voordelen van een airco plaatsen Rotterdam

Een airco plaatsen Rotterdam heeft vele voordelen. U profiteert niet alleen van de hierboven beschreven voordelen omtrent de service, maar krijgt natuurlijk ook gewoon een comfortabele (leef)omgeving. Bovendien is dat nog een groene ook; een airco is namelijk heel zuinig en kan ook worden ingezet om een ruimte te verwarmen. Dus, waar wacht u nog op? Een airco plaatsen Rotterdam, dat doet u nú! Neem daarom contact op met Kos Installatie & Onderhoud via de contactgegevens op deze website. Houdt daarbij rekening met de reeds vermeldde openingstijden.

Kos installatie en onderhoud Over ons
mouchette harms
mouchette harms
2024-04-24
Werkt snel en netjes. Een aanrader!
Dennis Camfferman
Dennis Camfferman
2024-04-23
Offerte door Gino laten maken en door nog een ander bedrijf. Mijn gevoel lag duidelijk bij Kos Installatie en onderhoud dus vandaag 2 binnenunits laten plaatsen op een nieuwe buitenunit. Super tevreden over de werkwijze en de uitleg over het systeem. Alles vakkundig afgehandeld van offerte tot plaatsen en uitleg.
Bradley Stauthamer
Bradley Stauthamer
2024-04-21
Gino heeft ons goed geadviseerd en geholpen! Zeker een aanrader!
Geert van Swieten
Geert van Swieten
2024-04-21
Ik was op zoek naar een advies en een betrouwbaar airco installatiebedrijf. Gino kwam langs, adviseerde en zorgde voor een offerte. Een buitenunit en twee binnenunits, perfect uitgevoerd, er werd netjes gewerkt, prima uitleg over de app en de afstandbediening. Ik ben er erg blij mee, Kos installatie is een topbedrijf.
Suraja
Suraja
2024-04-19
Flexibel, snel en goede communicatie. Denken ook goed mee, top werk met 2 airco's.
M. C.
M. C.
2024-04-14
Kos installatiebedrijf heeft in mijn badkamer leidingwerk geplaatst en verlegd. Ik ben zeer tevreden over het vakwerk wat is afgeleverd. Gino is een vriendelijke jongen die snel en vakkundig te werk gaat. Tevens is de prijs kwaliteitverhouding goed!
Sander van Wolferen
Sander van Wolferen
2024-02-08
Ik heb wat research gepleegd.en let daarbij natuurlijk vooral op de recensies. Ik had al wat grotere.bedrijven bekeken en kwam toen bij Kos uit. Ik heb hem gebeld en Gino, de eigenaar, heeft na een bezoek een offerte gestuurd. Ik was na deze eerste gesprekken eigenlijk zo enthousiast, dat ik (volledig.tegen mijn natuur in) zonder offertes van andete bedrijven te laten maken, met Kos in zee ben gegaan. Ik denk vooral ook door de prettige, zeer heldere en enigszins informele communicatie. Nou, daar heb ik dus echt helemaal geen spijt van gekregen. Ze hebben echt 100% gedaan wat ze vooraf beloofden . Ze waren keurig op de.afgesproken tijd aanwezig, zijn rustig gaan werken zonder veel kabaal te maken, zodat onze baby (die onder de kamer sliep waarin gewerkt werd) niet wakker is geworden. En ze waren precies op de aangegeven tijd klaar. Daarna heb ik een heldere uitleg gekregen over de werking van het apparaat. Daarbij heb ik echt nog nooit meegemaakt dat een bedrijf een ruimte waar gewerkt is, zo super schoon heeft achtergelaten als deze mannen. Dat moet zeker gezegd worden! Het gaat hier om een Panasonic airco met wifi en een soort luchtfilter. Gino heeft aangegeven dat hij van mening is, dat dit merk tot de allerbeste behoort. Ik ben veel in vakantielanden geweest waar deze apparaten hangen, maar het mag duidelijk zijn dat in onze kamer nu een allerlaatste generatie airco hangt, want ik heb tot nu toe nog niet zo'n geruisloze meegemaakt. Momenteel gebruiken wij het apparaat om te verwarmen (zodat we kunnen gaan besparen op gas) want het is winter en we zijn er superblij mee. Het apparaat hangt overigens in de babykamer. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf waarvan je direct weet waar je aan toe bent en een zeer goede prestatie levert, dan raad ik zondermeer Kos aan. Als wij ooit nog een extra airco laten plaatsen zal dat 100% zeker weer door dit bedrijf zijn. Gino, bedankt!!
Vincent Spencer
Vincent Spencer
2024-02-08
Met twee man sterk op tijd aan de klus begonnen en zonder"break" de klus geklaard. Werkten zeer netjes, kundig en professioneel. Na installatie duidelijke uitleg gegeven. Airco werkte, voor wat betreft warme luchtstroom, goed. Gezien jaargetijde nog niet op koude luchtstroom getest. Maar heb hier alle vertrouwen in. Kortom; ik raad dit bedrijf aan.
Petra Toet
Petra Toet
2023-12-17
Via de kopersvereniging aan dit adres gekomen. Pluspunten: face to face gesprek vooraf, heldere uitleg opties, duidelijke offerte, concrete planning, uitvoering werkzaamheden volgens plan en verwachtingen vooraf, uitleg werking apparaat na installatie. Zeer aan te bevelen!
René Meershoek
René Meershoek
2023-11-08
Ik heb een airco laten plaatsen door Kos Installatie & Onderhoud (Gino). Gino was de enige aanbieder (van de 4) die eerst aan huis is geweest om te adviseren en de mogelijkheden voor de plaatsing vooraf te bespreken. Vind ik heel belangrijk. Het 1e contact was zeer plezierig en omdat Kos werkt met apparaten van Panasonic kon ik mijn keuze snel maken. Ik heb gekozen voor een vloerunit. Het werk is door Gino met zijn partner op de afgesproken datum netjes en snel uitgevoerd. Gisteren stond de airco de woonkamer al aangenaam te verwarmen. Ik kan de aanschaf van een airco warm (en koud) aanbevelen. En de installatie door Kos ook!