Skip to content

Warmtepomp

Wilt u een warmtepomp laten installeren? Laat dat maar over aan Kos Installatie & Onderhoud. Wij helpen u aan een systeem van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Warmtepompen zijn een innovatief en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen, dat steeds populairder wordt vanwege de voordelen op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid. Als u benieuwd bent naar de kracht van warmtepompen en wat we allemaal voor u kunnen betekenen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Warmtepomp

Wilt u een warmtepomp laten installeren? Laat dat maar over aan Kos Installatie & Onderhoud. Wij helpen u aan een systeem van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Warmtepompen zijn een innovatief en milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen, dat steeds populairder wordt vanwege de voordelen op het gebied van energie-efficiëntie en duurzaamheid. Als u benieuwd bent naar de kracht van warmtepompen en wat we allemaal voor u kunnen betekenen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /
Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /

Warmtepomp zonder gas: de nieuwe standaard in verwarming

Door niet afhankelijk te zijn van gas bieden warmtepompen een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen op basis van fossiele brandstoffen. In plaats van gas te verbranden om warmte te genereren, maakt dit systeem gebruik van natuurlijke energiebronnen zoals de buitenlucht, de grond of het grondwater. Door deze hernieuwbare energiebronnen te benutten, vermindert dit systeem niet alleen de CO2-uitstoot, maar ook de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen, wat resulteert in lagere energiekosten en een kleinere ecologische voetafdruk.

Wat doet een hybride warmtepomp?

Een hybride warmtepomp is een geavanceerd verwarmingssysteem dat de voordelen van traditionele cv-ketels combineert met die van warmtepompen. Het systeem kan zowel verwarmen als koelen en is in staat om warmte uit de buitenlucht, de grond of het grondwater te halen en deze energie te gebruiken om uw huis te verwarmen en van warm water te voorzien. Wanneer de buitentemperatuur te laag is voor het systeem om efficiënt te werken, schakelt het automatisch over naar de cv ketel, waardoor u altijd kunt genieten van een comfortabele binnentemperatuur, ongeacht het weer buiten.

Wat kost het installeren van een warmtepomp?

De kosten voor het installeren van een nieuw systeem kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het type systeem, de grootte van uw huis, de staat van uw huidige verwarmingssysteem en eventuele aanpassingen die moeten worden gedaan aan uw woning. Het is daarbij belangrijk op te merken dat het hier gaat om een langetermijninvestering is die op de lange termijn aanzienlijke besparingen kan opleveren op uw energierekening.

 

Panasonic Hybrid+

De slimste warmtepomp voor bestaande woningen met CV-ketel.

Hybride warmtepomp verbruik: energiezuinig en efficiënt

Een van de grootste voordelen van een hybride warmtepomp is het lage energieverbruik en de hoge efficiëntie. Doordat het systeem gebruikmaakt van hernieuwbare energiebronnen en slimme technologieën, kan het aanzienlijk minder energie verbruiken dan traditionele verwarmingssystemen, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde CO2-uitstoot. Bovendien kan dit type systeem ook worden gebruikt om uw huis te koelen tijdens warme zomerdagen, waardoor het een veelzijdige en efficiënte oplossing is voor het hele jaar door comfort.

warmtepomp

Koelen hybride warmtepomp: comfortabel en duurzaam

Naast verwarmen kan een hybride warmtepomp ook worden gebruikt om uw huis te koelen tijdens warme zomerdagen. Door de warmte uit uw huis te onttrekken en naar buiten af te voeren, kan dit systeem een aangename en comfortabele binnentemperatuur handhaven, zelfs tijdens de heetste dagen van het jaar. Dit zorgt niet alleen voor een comfortabele leefomgeving, maar vermindert ook de behoefte aan energieverslindende airconditioningssystemen, wat resulteert in lagere energiekosten en een verminderde belasting voor het milieu.

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het installeren van zuiniger verwarmingssysteem en wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met Kos Installatie & Onderhoud. Onze deskundige adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte verwarmingsoplossing voor uw huis. We zoeken naar een oplossing die aansluit bij uw wensen en behoeften. Mocht u bijvoorbeeld beter gebaat zijn bij een gasloze boiler, vertellen we u graag meer.

Kos installatie en onderhoud Over ons
mouchette harms
mouchette harms
2024-04-24
Werkt snel en netjes. Een aanrader!
Dennis Camfferman
Dennis Camfferman
2024-04-23
Offerte door Gino laten maken en door nog een ander bedrijf. Mijn gevoel lag duidelijk bij Kos Installatie en onderhoud dus vandaag 2 binnenunits laten plaatsen op een nieuwe buitenunit. Super tevreden over de werkwijze en de uitleg over het systeem. Alles vakkundig afgehandeld van offerte tot plaatsen en uitleg.
Bradley Stauthamer
Bradley Stauthamer
2024-04-21
Gino heeft ons goed geadviseerd en geholpen! Zeker een aanrader!
Geert van Swieten
Geert van Swieten
2024-04-21
Ik was op zoek naar een advies en een betrouwbaar airco installatiebedrijf. Gino kwam langs, adviseerde en zorgde voor een offerte. Een buitenunit en twee binnenunits, perfect uitgevoerd, er werd netjes gewerkt, prima uitleg over de app en de afstandbediening. Ik ben er erg blij mee, Kos installatie is een topbedrijf.
Suraja
Suraja
2024-04-19
Flexibel, snel en goede communicatie. Denken ook goed mee, top werk met 2 airco's.
M. C.
M. C.
2024-04-14
Kos installatiebedrijf heeft in mijn badkamer leidingwerk geplaatst en verlegd. Ik ben zeer tevreden over het vakwerk wat is afgeleverd. Gino is een vriendelijke jongen die snel en vakkundig te werk gaat. Tevens is de prijs kwaliteitverhouding goed!
Sander van Wolferen
Sander van Wolferen
2024-02-08
Ik heb wat research gepleegd.en let daarbij natuurlijk vooral op de recensies. Ik had al wat grotere.bedrijven bekeken en kwam toen bij Kos uit. Ik heb hem gebeld en Gino, de eigenaar, heeft na een bezoek een offerte gestuurd. Ik was na deze eerste gesprekken eigenlijk zo enthousiast, dat ik (volledig.tegen mijn natuur in) zonder offertes van andete bedrijven te laten maken, met Kos in zee ben gegaan. Ik denk vooral ook door de prettige, zeer heldere en enigszins informele communicatie. Nou, daar heb ik dus echt helemaal geen spijt van gekregen. Ze hebben echt 100% gedaan wat ze vooraf beloofden . Ze waren keurig op de.afgesproken tijd aanwezig, zijn rustig gaan werken zonder veel kabaal te maken, zodat onze baby (die onder de kamer sliep waarin gewerkt werd) niet wakker is geworden. En ze waren precies op de aangegeven tijd klaar. Daarna heb ik een heldere uitleg gekregen over de werking van het apparaat. Daarbij heb ik echt nog nooit meegemaakt dat een bedrijf een ruimte waar gewerkt is, zo super schoon heeft achtergelaten als deze mannen. Dat moet zeker gezegd worden! Het gaat hier om een Panasonic airco met wifi en een soort luchtfilter. Gino heeft aangegeven dat hij van mening is, dat dit merk tot de allerbeste behoort. Ik ben veel in vakantielanden geweest waar deze apparaten hangen, maar het mag duidelijk zijn dat in onze kamer nu een allerlaatste generatie airco hangt, want ik heb tot nu toe nog niet zo'n geruisloze meegemaakt. Momenteel gebruiken wij het apparaat om te verwarmen (zodat we kunnen gaan besparen op gas) want het is winter en we zijn er superblij mee. Het apparaat hangt overigens in de babykamer. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf waarvan je direct weet waar je aan toe bent en een zeer goede prestatie levert, dan raad ik zondermeer Kos aan. Als wij ooit nog een extra airco laten plaatsen zal dat 100% zeker weer door dit bedrijf zijn. Gino, bedankt!!
Vincent Spencer
Vincent Spencer
2024-02-08
Met twee man sterk op tijd aan de klus begonnen en zonder"break" de klus geklaard. Werkten zeer netjes, kundig en professioneel. Na installatie duidelijke uitleg gegeven. Airco werkte, voor wat betreft warme luchtstroom, goed. Gezien jaargetijde nog niet op koude luchtstroom getest. Maar heb hier alle vertrouwen in. Kortom; ik raad dit bedrijf aan.
Petra Toet
Petra Toet
2023-12-17
Via de kopersvereniging aan dit adres gekomen. Pluspunten: face to face gesprek vooraf, heldere uitleg opties, duidelijke offerte, concrete planning, uitvoering werkzaamheden volgens plan en verwachtingen vooraf, uitleg werking apparaat na installatie. Zeer aan te bevelen!
René Meershoek
René Meershoek
2023-11-08
Ik heb een airco laten plaatsen door Kos Installatie & Onderhoud (Gino). Gino was de enige aanbieder (van de 4) die eerst aan huis is geweest om te adviseren en de mogelijkheden voor de plaatsing vooraf te bespreken. Vind ik heel belangrijk. Het 1e contact was zeer plezierig en omdat Kos werkt met apparaten van Panasonic kon ik mijn keuze snel maken. Ik heb gekozen voor een vloerunit. Het werk is door Gino met zijn partner op de afgesproken datum netjes en snel uitgevoerd. Gisteren stond de airco de woonkamer al aangenaam te verwarmen. Ik kan de aanschaf van een airco warm (en koud) aanbevelen. En de installatie door Kos ook!