Skip to content

Loodgieter

Bent u op zoek naar een loodgieter die betrouwbaar, deskundig en snel is? Zoek dan niet verder! Kos Installatie & Onderhoud staat klaar om al uw loodgietersproblemen op te lossen. Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende kraan of een nieuwe installatie, wij hebben de expertise en ervaring om het werk snel en efficiënt uit te voeren. Met onze professionele service en vriendelijke benadering zorgen wij ervoor dat uw probleem snel verholpen wordt, zodat u weer zorgeloos van uw sanitair gebruik kunt maken.

Loodgieter

Bent u op zoek naar een loodgieter die betrouwbaar, deskundig en snel is? Zoek dan niet verder! Kos Installatie & Onderhoud staat klaar om al uw loodgietersproblemen op te lossen. Of het nu gaat om een verstopte afvoer, een lekkende kraan of een nieuwe installatie, wij hebben de expertise en ervaring om het werk snel en efficiënt uit te voeren. Met onze professionele service en vriendelijke benadering zorgen wij ervoor dat uw probleem snel verholpen wordt, zodat u weer zorgeloos van uw sanitair gebruik kunt maken.

Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten /
Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten /

Loodgieter diensten

Badkamer

Een lekkage in uw badkamer laten verhelpen of andere problemen? Maakt u zich dan geen zorgen, want Kos Installatie & Onderhoud staat voor u klaar!

Toilet

Is uw toilet verstopt, lekt de afvoer of heeft u andere problemen? Geen zorgen, onze deskundige loodgieters zijn hier om u te helpen.

Keuken

Heeft u in uw keuken een lekkage of heeft een ander probleem? Dan bent u bij Kos Installatie & Onderhoud aan het goede adres.

Loodgieter sanitair banner

Sanitair

Heeft u te maken met problemen in uw sanitair? Dan bent u bij Kos Installatie & Onderhoud aan het juiste adres.

CV ketel

Overweegt u om uw woning te voorzien van een nieuwe verwarmingsinstallatie? Dan is een hybride cv ketel wellicht een interessante optie voor u.

Tapwater installatie

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het aansluiten van tapwater installaties.

badkamer installatie

Als specialist op het gebied van badkamer installaties kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Wij kunnen uw badkamer transformeren naar een ruimte die aan al uw wensen voldoet.

CV installatie

Bij Kos Installatie & Onderhoud zijn we onder meer gespecialiseerd in cv installaties.

Zuinige boiler

Bent u van plan om een zuinige boiler te laten plaatsen? Dan moet u bij Kos Installatie & Onderhoud zijn, dé expert op het gebied van energiezuinige oplossingen voor uw warmwatervoorziening.

Gasloze boiler

Gasloze boiler

Wilt u een gasloze boiler laten installeren? Dan kunt u terecht bij Kos Installatie & Onderhoud.

Elektrische boiler

Overweegt u om een elektrische boiler te laten installeren? Laat u dan adviseren door Kos Installatie & Onderhoud.

Kosten loodgieter

Mocht u op zoek zijn naar een specialist die hoge kwaliteit levert voor een scherp tarief, bent u bij ons aan het goede adres. Bij Kos Installatie & Onderhoud streven we ernaar om onze klanten de beste service te bieden tegen scherpe prijzen. Wij geloven in eerlijke en transparante tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Voordat we aan het werk gaan, geven we u altijd een duidelijke offerte, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. U krijgt achteraf dus niet te maken met onverwachte kosten. Onze prijzen zijn concurrerend en we bieden waar voor uw geld, zonder in te leveren op kwaliteit.

Lekkage oplossen

Lekkages kunnen voor veel overlast en schade zorgen in uw woning. Het is daarom belangrijk om snel actie te ondernemen en de lekkage te laten repareren door een professionele loodgieter. Bij Kos Installatie & Onderhoud begrijpen we hoe vervelend lekkages kunnen zijn en daarom staan we altijd voor u klaar. Onze specialisten zullen uw lekkage snel en effectief oplossen. Onze ervaren monteurs gebruiken geavanceerde technieken en materialen om het probleem snel te identificeren en te verhelpen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over lekkages.

Loodgieter inhuren

Wilt u een loodgieter inhuren die betrouwbaar, deskundig en betaalbaar is? Kies dan voor Kos Installatie & Onderhoud. Met onze professionele service en vriendelijke benadering zorgen wij ervoor dat al uw loodgietersproblemen snel en efficiënt worden opgelost. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de service die u verdient. Laat ons uw loodgietersproblemen oplossen.

Kos installatie en onderhoud Over ons
mouchette harms
mouchette harms
2024-04-24
Werkt snel en netjes. Een aanrader!
Dennis Camfferman
Dennis Camfferman
2024-04-23
Offerte door Gino laten maken en door nog een ander bedrijf. Mijn gevoel lag duidelijk bij Kos Installatie en onderhoud dus vandaag 2 binnenunits laten plaatsen op een nieuwe buitenunit. Super tevreden over de werkwijze en de uitleg over het systeem. Alles vakkundig afgehandeld van offerte tot plaatsen en uitleg.
Bradley Stauthamer
Bradley Stauthamer
2024-04-21
Gino heeft ons goed geadviseerd en geholpen! Zeker een aanrader!
Geert van Swieten
Geert van Swieten
2024-04-21
Ik was op zoek naar een advies en een betrouwbaar airco installatiebedrijf. Gino kwam langs, adviseerde en zorgde voor een offerte. Een buitenunit en twee binnenunits, perfect uitgevoerd, er werd netjes gewerkt, prima uitleg over de app en de afstandbediening. Ik ben er erg blij mee, Kos installatie is een topbedrijf.
Suraja
Suraja
2024-04-19
Flexibel, snel en goede communicatie. Denken ook goed mee, top werk met 2 airco's.
M. C.
M. C.
2024-04-14
Kos installatiebedrijf heeft in mijn badkamer leidingwerk geplaatst en verlegd. Ik ben zeer tevreden over het vakwerk wat is afgeleverd. Gino is een vriendelijke jongen die snel en vakkundig te werk gaat. Tevens is de prijs kwaliteitverhouding goed!
Sander van Wolferen
Sander van Wolferen
2024-02-08
Ik heb wat research gepleegd.en let daarbij natuurlijk vooral op de recensies. Ik had al wat grotere.bedrijven bekeken en kwam toen bij Kos uit. Ik heb hem gebeld en Gino, de eigenaar, heeft na een bezoek een offerte gestuurd. Ik was na deze eerste gesprekken eigenlijk zo enthousiast, dat ik (volledig.tegen mijn natuur in) zonder offertes van andete bedrijven te laten maken, met Kos in zee ben gegaan. Ik denk vooral ook door de prettige, zeer heldere en enigszins informele communicatie. Nou, daar heb ik dus echt helemaal geen spijt van gekregen. Ze hebben echt 100% gedaan wat ze vooraf beloofden . Ze waren keurig op de.afgesproken tijd aanwezig, zijn rustig gaan werken zonder veel kabaal te maken, zodat onze baby (die onder de kamer sliep waarin gewerkt werd) niet wakker is geworden. En ze waren precies op de aangegeven tijd klaar. Daarna heb ik een heldere uitleg gekregen over de werking van het apparaat. Daarbij heb ik echt nog nooit meegemaakt dat een bedrijf een ruimte waar gewerkt is, zo super schoon heeft achtergelaten als deze mannen. Dat moet zeker gezegd worden! Het gaat hier om een Panasonic airco met wifi en een soort luchtfilter. Gino heeft aangegeven dat hij van mening is, dat dit merk tot de allerbeste behoort. Ik ben veel in vakantielanden geweest waar deze apparaten hangen, maar het mag duidelijk zijn dat in onze kamer nu een allerlaatste generatie airco hangt, want ik heb tot nu toe nog niet zo'n geruisloze meegemaakt. Momenteel gebruiken wij het apparaat om te verwarmen (zodat we kunnen gaan besparen op gas) want het is winter en we zijn er superblij mee. Het apparaat hangt overigens in de babykamer. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf waarvan je direct weet waar je aan toe bent en een zeer goede prestatie levert, dan raad ik zondermeer Kos aan. Als wij ooit nog een extra airco laten plaatsen zal dat 100% zeker weer door dit bedrijf zijn. Gino, bedankt!!
Vincent Spencer
Vincent Spencer
2024-02-08
Met twee man sterk op tijd aan de klus begonnen en zonder"break" de klus geklaard. Werkten zeer netjes, kundig en professioneel. Na installatie duidelijke uitleg gegeven. Airco werkte, voor wat betreft warme luchtstroom, goed. Gezien jaargetijde nog niet op koude luchtstroom getest. Maar heb hier alle vertrouwen in. Kortom; ik raad dit bedrijf aan.
Petra Toet
Petra Toet
2023-12-17
Via de kopersvereniging aan dit adres gekomen. Pluspunten: face to face gesprek vooraf, heldere uitleg opties, duidelijke offerte, concrete planning, uitvoering werkzaamheden volgens plan en verwachtingen vooraf, uitleg werking apparaat na installatie. Zeer aan te bevelen!
René Meershoek
René Meershoek
2023-11-08
Ik heb een airco laten plaatsen door Kos Installatie & Onderhoud (Gino). Gino was de enige aanbieder (van de 4) die eerst aan huis is geweest om te adviseren en de mogelijkheden voor de plaatsing vooraf te bespreken. Vind ik heel belangrijk. Het 1e contact was zeer plezierig en omdat Kos werkt met apparaten van Panasonic kon ik mijn keuze snel maken. Ik heb gekozen voor een vloerunit. Het werk is door Gino met zijn partner op de afgesproken datum netjes en snel uitgevoerd. Gisteren stond de airco de woonkamer al aangenaam te verwarmen. Ik kan de aanschaf van een airco warm (en koud) aanbevelen. En de installatie door Kos ook!