Skip to content

Toilet

Is uw toilet verstopt, lekt de afvoer of heeft u andere problemen? Geen zorgen, onze deskundige loodgieters zijn hier om u te helpen. Welkom bij Kos Installatie & Onderhoud, waar we klaarstaan om al uw problemen met uw sanitair op te lossen! Wij vertellen u graag hoe we uw sanitair weer in topconditie kunnen brengen, zonder gedoe en tegen betaalbare prijzen. Als u wilt profiteren van onze uitstekende service, neem dan direct contact met ons op. U wordt dan vriendelijk te woord gestaan.

Toilet

Is uw toilet verstopt, lekt de afvoer of heeft u andere problemen? Geen zorgen, onze deskundige loodgieters zijn hier om u te helpen. Welkom bij Kos Installatie & Onderhoud, waar we klaarstaan om al uw problemen met uw sanitair op te lossen! Wij vertellen u graag hoe we uw sanitair weer in topconditie kunnen brengen, zonder gedoe en tegen betaalbare prijzen. Als u wilt profiteren van onze uitstekende service, neem dan direct contact met ons op. U wordt dan vriendelijk te woord gestaan.

Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /
Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /

Toilet verstopping oplossen

Als u te maken heeft met een verstopping, kunnen wij u uitstekend van dienst zijn. Een verstopt toilet kan voor veel overlast zorgen en moet snel worden opgelost. Onze ervaren loodgieters hebben de kennis en tools om uw sanitair snel en effectief te ontstoppen, zodat u weer gebruik kunt maken van een schoon en goed functionerend sanitair. Wij maken gebruik van geavanceerde technieken, zoals hogedrukspuiten en ontstoppingsveren, om de verstopping te verwijderen en de afvoer weer vrij te maken.

Toilet

Hoe wij een lekkage toiletpot oplossen

Bij Kos Installatie & Onderhoud zorgen we ervoor dat uw toilet weer als nieuw functioneert. Onze ervaren loodgieters gaan grondig te werk om de oorzaak van de lekkage vast te stellen. Ze inspecteren de toiletpot, controleren de aansluitingen en kijken naar eventuele beschadigingen. Vervolgens gebruiken ze hoogwaardige materialen en technieken om de lekkage te repareren en ervoor te zorgen dat uw toiletpot weer waterdicht is. Of het nu gaat om een klein scheurtje of een probleem met de aansluitingen, wij zorgen voor een duurzame oplossing.

Lekkage toilet afvoer verhelpen zonder hoge kosten

Lekkende toilet afvoeren kunnen leiden tot waterschade en schimmelvorming in uw huis. Bij Kos Installatie & Onderhoud begrijpen we hoe belangrijk het is om lekkages snel en effectief te verhelpen, zonder dat dit gepaard gaat met hoge kosten. Onze experts gebruiken geavanceerde technieken en materialen om lekkages op te sporen en te repareren. En dit alles tegen scherpe prijzen, waarbij u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Omdat we maatwerk leveren, verschillen de exacte kosten per klus. Als u wilt weten wat u daar precies van kunt verwachten, laten we u graag weten waar u aan toe bent aan de hand van een offerte.

 

WC expert

Wij staan onder meer bekend om onze snelle respons, professionele service en betaalbare tarieven. Onze vriendelijke en deskundige loodgieters staan klaar om u te helpen aan een goed functionerend toilet. Bij Kos Installatie & Onderhoud streven we naar 100% klanttevredenheid en doen we er alles aan om uw probleem op te lossen, zonder gedoe en tegen een eerlijke prijs. Heeft u problemen met ander sanitair? Naast toiletten kunnen wij u ook helpen met problemen aan ander sanitair in uw huis, zoals de keuken of badkamer. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een verstopte gootsteen of een kapotte douchekop, onze deskundige loodgieters gaan graag voor u aan de slag.

Toilet

Toilet reparatie? Neem contact op

Heeft u last van een verstopt toilet, een lekkende afvoer of andere problemen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Kos Installatie & Onderhoud. Onze deskundige loodgieters staan klaar om u te helpen met al uw toiletreparaties, tegen betaalbare prijzen en met een uitstekende service. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons uw probleem snel en professioneel oplossen! Mocht u vragen hebben over onze diensten, staan we u graag te woord.

Kos installatie en onderhoud Over ons
mouchette harms
mouchette harms
2024-04-24
Werkt snel en netjes. Een aanrader!
Dennis Camfferman
Dennis Camfferman
2024-04-23
Offerte door Gino laten maken en door nog een ander bedrijf. Mijn gevoel lag duidelijk bij Kos Installatie en onderhoud dus vandaag 2 binnenunits laten plaatsen op een nieuwe buitenunit. Super tevreden over de werkwijze en de uitleg over het systeem. Alles vakkundig afgehandeld van offerte tot plaatsen en uitleg.
Bradley Stauthamer
Bradley Stauthamer
2024-04-21
Gino heeft ons goed geadviseerd en geholpen! Zeker een aanrader!
Geert van Swieten
Geert van Swieten
2024-04-21
Ik was op zoek naar een advies en een betrouwbaar airco installatiebedrijf. Gino kwam langs, adviseerde en zorgde voor een offerte. Een buitenunit en twee binnenunits, perfect uitgevoerd, er werd netjes gewerkt, prima uitleg over de app en de afstandbediening. Ik ben er erg blij mee, Kos installatie is een topbedrijf.
Suraja
Suraja
2024-04-19
Flexibel, snel en goede communicatie. Denken ook goed mee, top werk met 2 airco's.
M. C.
M. C.
2024-04-14
Kos installatiebedrijf heeft in mijn badkamer leidingwerk geplaatst en verlegd. Ik ben zeer tevreden over het vakwerk wat is afgeleverd. Gino is een vriendelijke jongen die snel en vakkundig te werk gaat. Tevens is de prijs kwaliteitverhouding goed!
Sander van Wolferen
Sander van Wolferen
2024-02-08
Ik heb wat research gepleegd.en let daarbij natuurlijk vooral op de recensies. Ik had al wat grotere.bedrijven bekeken en kwam toen bij Kos uit. Ik heb hem gebeld en Gino, de eigenaar, heeft na een bezoek een offerte gestuurd. Ik was na deze eerste gesprekken eigenlijk zo enthousiast, dat ik (volledig.tegen mijn natuur in) zonder offertes van andete bedrijven te laten maken, met Kos in zee ben gegaan. Ik denk vooral ook door de prettige, zeer heldere en enigszins informele communicatie. Nou, daar heb ik dus echt helemaal geen spijt van gekregen. Ze hebben echt 100% gedaan wat ze vooraf beloofden . Ze waren keurig op de.afgesproken tijd aanwezig, zijn rustig gaan werken zonder veel kabaal te maken, zodat onze baby (die onder de kamer sliep waarin gewerkt werd) niet wakker is geworden. En ze waren precies op de aangegeven tijd klaar. Daarna heb ik een heldere uitleg gekregen over de werking van het apparaat. Daarbij heb ik echt nog nooit meegemaakt dat een bedrijf een ruimte waar gewerkt is, zo super schoon heeft achtergelaten als deze mannen. Dat moet zeker gezegd worden! Het gaat hier om een Panasonic airco met wifi en een soort luchtfilter. Gino heeft aangegeven dat hij van mening is, dat dit merk tot de allerbeste behoort. Ik ben veel in vakantielanden geweest waar deze apparaten hangen, maar het mag duidelijk zijn dat in onze kamer nu een allerlaatste generatie airco hangt, want ik heb tot nu toe nog niet zo'n geruisloze meegemaakt. Momenteel gebruiken wij het apparaat om te verwarmen (zodat we kunnen gaan besparen op gas) want het is winter en we zijn er superblij mee. Het apparaat hangt overigens in de babykamer. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf waarvan je direct weet waar je aan toe bent en een zeer goede prestatie levert, dan raad ik zondermeer Kos aan. Als wij ooit nog een extra airco laten plaatsen zal dat 100% zeker weer door dit bedrijf zijn. Gino, bedankt!!
Vincent Spencer
Vincent Spencer
2024-02-08
Met twee man sterk op tijd aan de klus begonnen en zonder"break" de klus geklaard. Werkten zeer netjes, kundig en professioneel. Na installatie duidelijke uitleg gegeven. Airco werkte, voor wat betreft warme luchtstroom, goed. Gezien jaargetijde nog niet op koude luchtstroom getest. Maar heb hier alle vertrouwen in. Kortom; ik raad dit bedrijf aan.
Petra Toet
Petra Toet
2023-12-17
Via de kopersvereniging aan dit adres gekomen. Pluspunten: face to face gesprek vooraf, heldere uitleg opties, duidelijke offerte, concrete planning, uitvoering werkzaamheden volgens plan en verwachtingen vooraf, uitleg werking apparaat na installatie. Zeer aan te bevelen!
René Meershoek
René Meershoek
2023-11-08
Ik heb een airco laten plaatsen door Kos Installatie & Onderhoud (Gino). Gino was de enige aanbieder (van de 4) die eerst aan huis is geweest om te adviseren en de mogelijkheden voor de plaatsing vooraf te bespreken. Vind ik heel belangrijk. Het 1e contact was zeer plezierig en omdat Kos werkt met apparaten van Panasonic kon ik mijn keuze snel maken. Ik heb gekozen voor een vloerunit. Het werk is door Gino met zijn partner op de afgesproken datum netjes en snel uitgevoerd. Gisteren stond de airco de woonkamer al aangenaam te verwarmen. Ik kan de aanschaf van een airco warm (en koud) aanbevelen. En de installatie door Kos ook!