Skip to content

Kos Installatie & Onderhoud

Badkamer

Airconditioning

Badkamer

Wilt u een lekkage in uw badkamer laten verhelpen? Is uw douchekraan kapot of moet de afvoer van uw douchebak worden vervangen? Maakt u zich dan geen zorgen, want Kos Installatie & Onderhoud staat voor u klaar! Als ervaren specialist op het gebied van badkamerinstallatie en onderhoud bieden wij professionele oplossingen. Van kleine reparaties tot volledige renovaties, wij zorgen ervoor dat uw sanitair weer als nieuw is. Als u nieuwsgierig bent naar onze diensten en wilt weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Loodgieter lekkage badkamer

Heeft u last van een lekkage in uw badkamer? Dit kan erg vervelend zijn en kan leiden tot schade aan uw vloer, muren en zelfs het plafond eronder. Gelukkig kunnen we als ervaren loodgieter uitstekend helpen bij het opsporen en repareren van lekkages. Of het nu gaat om een lekkende kraan, een kapotte leiding of een probleem met de waterdichtheid van uw bad of douche, wij zorgen voor een snelle en effectieve oplossing.

Ontvang een offerte op maat

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP!

Douchekraan repareren

We snappen dat een kapotte douchekraan een probleem is dat u snel wilt laten oplossen. Als uw douchekraan lekt, moeilijk te draaien is of helemaal niet meer werkt, is het tijd om actie te ondernemen. Onze ervaren monteurs kunnen uw douchekraan snel en vakkundig repareren, zodat u weer kunt genieten van een comfortabele douche-ervaring. Ook als het om een grotere reparatie in uw badkamer gaat, kunt u ons gerust benaderen.

Bel ons

+31619277086

Email ons

info@kosinstallatietechniek.nl

Contact opnemen

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP!

Afvoer douchebak vervangen

Een verstopte afvoer van uw douchebak is iets waar u natuurlijk niet op zit te wachten. Als u merkt dat het water niet goed wegloopt of als u vreemde geluiden hoort tijdens het douchen, kan het zijn dat de afvoer verstopt is. U kunt ervoor kiezen om de verstopping op te lossen, maar wellicht is tijd voor een duurzamere oplossing. Onze experts kunnen de afvoer van uw douchebak zonder problemen vervangen. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Bad lekkage repareren

Ook een lekkend bad kan voor grote problemen zorgen, zoals schimmelvorming en waterschade aan de vloer en muren van uw badkamer. Als u merkt dat er water onder uw bad vandaan komt of als u vochtplekken op de muren rondom uw bad ziet, is het belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten repareren. Wat dat betreft zit u bij ons goed. Het is goed om te weten dat we scherpe tarieven hanteren. Bovendien is er bij ons geen sprake van onverwachte kosten achteraf..

Douche lekkage oplossen

Als u merkt dat u een probleem heeft met uw toilet, douche of bad, komen we graag langs om het probleem op te lossen. Onze monteurs beschikken over de juiste ervaring en expertise, maak hier vooral gebruik van. Bij Kos Installatie & Onderhoud begrijpen we hoe belangrijk een goed functionerende badkamer is voor uw comfort en welzijn. Daarom staan onze experts altijd voor u klaar. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Wij zijn er om u te helpen uw sanitair weer in topconditie te brengen!

Badkamer reparatie
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Kos Installatie & Onderhoud
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?