Skip to content

Kos Installatie & Onderhoud

Panasonic Vloermodel

Airconditioning

Panasonic Vloermodel

NIEUW VLOERMODEL Met de nieuwe NANOE™ X-luchtzuiveringstechnologie: Hoge efficiëntie A++ en comfort gecombineerd met een stijlvol design.

Het nieuwe vloermodel is ontworpen om te voldoen aan de hoge Europese eisen: superstil, hoge efficiëntie en reiniging van de lucht. Superstille technologie: wanneer het systeem de gewenste temperatuur heeft bereikt zal deze verder functioneren op 20dB(A). Wij vinden niet alleen het comfort belangrijk, maar ook een geluidsarme omgeving.

Previous slide
Next slide

Ontvang een offerte op maat

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP!

NANOE™ X met nanotechnologie, elektrisch geladen nanoe-deeltjes reinigen de lucht in de ruimte.Het reinigingsproces kan gelijktijdig of apart werken bij koel en of in verwarmingsmodus. Vermindert de aanwezigheid van bepaalde virussen en bacteriën en zuivert de lucht (bacterie, schimmels, pollen, virussen en sigarettenrook). OH radicals in NANOE™ X verwijdert de bacterie uit de ruimte en zal de lucht tegelijkertijd effectief zuiveren van nare geuren.

Comfort en hoge efficiëntie is wanneer u dit combineert met de beste technologie in een warmtepomp. Dankzij de unieke Panasonic inverter compressor, het ‘’hart‘’ van de warmtepomp, worden de hoge eisen van de energie-efficiëntie behaald. Een positief gevolg hiervan is dat de kosten sterk worden gereduceerd. Het systeem kan tevens verwarmen tot een buitentemperatuur van -15°C.

Kos Installatie & Onderhoud

Ongeëvenaarde superioriteit die niet kan worden overtroffen

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Kos Installatie & Onderhoud
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?