Skip to content

Panasonic vloermodel

Zoekt u een manier om uw leef- of werkomgeving te verrijken met een efficiënte en stijlvolle temperatuurregeling? Het Panasonic vloermodel biedt dé oplossing voor de moderne leef- en werkomgeving. Kos Installatie & Onderhoud is trots om deze geavanceerde oplossing aan te bieden, die perfect aansluit op de behoeften van de moderne consument. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfsruimte? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. We kijken graag wat mogelijk is voor uw situatie.

Panasonic vloermodel

Zoekt u een manier om uw leef- of werkomgeving te verrijken met een efficiënte en stijlvolle temperatuurregeling? Het Panasonic vloermodel biedt dé oplossing voor de moderne leef- en werkomgeving. Kos Installatie & Onderhoud is trots om deze geavanceerde oplossing aan te bieden, die perfect aansluit op de behoeften van de moderne consument. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijfsruimte? Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvende offerte. We kijken graag wat mogelijk is voor uw situatie.

Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /
Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /

Hoe werkt een Panasonic vloermodel airco?

Het Panasonic vloermodel is meer dan een airco; het is een geïntegreerd klimaatbeheersingssysteem dat koelt en verwarmt met efficiëntie. Een vloer airco, zoals het Panasonic vloermodel, is ontworpen om naadloos te integreren in uw leefruimte, waarbij het zowel koelt als verwarmt met een ongeëvenaarde efficiëntie. Dit systeem maakt gebruik van een geavanceerde warmtepomptechnologie, die lucht uit de omgeving haalt en deze op de gewenste temperatuur brengt. Dankzij de unieke Panasonic inverter compressor wordt energie efficiënt gebruikt, wat niet alleen zorgt voor een optimale temperatuurcontrole, maar ook uw energiekosten verlaagt.

Panasonic Vloermodel

Panasonic vloermodel 5 kw

Het Panasonic vloermodel van 5 kW staat garant voor krachtige prestaties en is bijzonder geschikt voor zowel kleine als grote ruimtes. Dit model is uitgerust met de nieuwste NANOE™ X-luchtzuiveringstechnologie, die gebruikmaakt van nanotechnologie om de lucht in uw ruimte te reinigen van bacteriën, schimmels, pollen, virussen en zelfs sigarettenrook. Dit gebeurt via elektrisch geladen nanoe-deeltjes, zodat u niet alleen geniet van een comfortabele temperatuur, maar ook van zuivere lucht. Op die manier zorgt u ook voor een gezond binnenklimaat.

Waarom vloermodel airco?

Een vloermodel airco, zoals het Panasonic vloermodel, biedt diverse voordelen boven traditionele airconditioningsystemen. Ten eerste is het design stijlvol en past het moeiteloos in elke inrichting. Daarnaast is het systeem superstil, met een geluidsniveau van slechts 20dB(A) wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Dit zorgt voor een ongestoorde rust in uw omgeving, wat het ideaal maakt voor zowel woningen als kantoren. Bovendien leidt de energie-efficiëntie van het systeem tot aanzienlijk lagere operationele kosten. Flexibele installatieopties maken integratie in diverse ruimtes eenvoudig.

 

Panasonic vloermodel - Extra informatie

NANOE™ X met nanotechnologie, elektrisch geladen nanoe-deeltjes reinigen de lucht in de ruimte.Het reinigingsproces kan gelijktijdig of apart werken bij koel en of in verwarmingsmodus. Vermindert de aanwezigheid van bepaalde virussen en bacteriën en zuivert de lucht (bacterie, schimmels, pollen, virussen en sigarettenrook). OH radicals in NANOE™ X verwijdert de bacterie uit de ruimte en zal de lucht tegelijkertijd effectief zuiveren van nare geuren.

 

Panasonic vloermodel airco

Het Panasonic vloermodel airco is een toonbeeld van innovatie, met zijn superstille technologie en hoge efficiëntie. Het systeem is ontworpen om lucht te reinigen en te voorzien van comfortabele temperaturen, ongeacht het seizoen. Met de mogelijkheid om te verwarmen tot een buitentemperatuur van -15°C, biedt dit model ongeëvenaarde veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Naast het vloermodel kunt u ook bij ons terecht voor het Panasonic RAC TZ en BZ model airco.

Panasonic Vloermodel

Airco vloermodel voordelen

De voordelen van een airco vloermodel zijn aanzienlijk. Naast het esthetisch aangename design en de stille werking, zorgt de NANOE™ X-technologie voor een gezondere leefomgeving door de lucht te zuiveren van schadelijke deeltjes. De efficiëntie van de inverter compressor maakt het Panasonic vloermodel niet alleen krachtig maar ook energiezuinig, wat leidt tot lagere energiekosten. Bovendien is de installatie flexibel en kan het systeem eenvoudig worden geïntegreerd in diverse ruimtes.

Kos Installatie & Onderhoud begrijpt het belang van een comfortabele, zuivere, en stijlvolle leefomgeving. Daarom zijn we er trots op dat we het Panasonic vloermodel aan kunnen bieden, dat perfect aansluit op uw wensen voor geavanceerde airconditioning. Met de combinatie van NANOE™ X-luchtzuiveringstechnologie, superstille werking, en hoge efficiëntie biedt dit systeem alles wat u nodig heeft voor een comfortabel en gezond binnenklimaat. Ontdek vandaag nog de voordelen van dit systeem en neem contact op voor een adviesgesprek!

Kos installatie en onderhoud Over ons
mouchette harms
mouchette harms
2024-04-24
Werkt snel en netjes. Een aanrader!
Dennis Camfferman
Dennis Camfferman
2024-04-23
Offerte door Gino laten maken en door nog een ander bedrijf. Mijn gevoel lag duidelijk bij Kos Installatie en onderhoud dus vandaag 2 binnenunits laten plaatsen op een nieuwe buitenunit. Super tevreden over de werkwijze en de uitleg over het systeem. Alles vakkundig afgehandeld van offerte tot plaatsen en uitleg.
Bradley Stauthamer
Bradley Stauthamer
2024-04-21
Gino heeft ons goed geadviseerd en geholpen! Zeker een aanrader!
Geert van Swieten
Geert van Swieten
2024-04-21
Ik was op zoek naar een advies en een betrouwbaar airco installatiebedrijf. Gino kwam langs, adviseerde en zorgde voor een offerte. Een buitenunit en twee binnenunits, perfect uitgevoerd, er werd netjes gewerkt, prima uitleg over de app en de afstandbediening. Ik ben er erg blij mee, Kos installatie is een topbedrijf.
Suraja
Suraja
2024-04-19
Flexibel, snel en goede communicatie. Denken ook goed mee, top werk met 2 airco's.
M. C.
M. C.
2024-04-14
Kos installatiebedrijf heeft in mijn badkamer leidingwerk geplaatst en verlegd. Ik ben zeer tevreden over het vakwerk wat is afgeleverd. Gino is een vriendelijke jongen die snel en vakkundig te werk gaat. Tevens is de prijs kwaliteitverhouding goed!
Sander van Wolferen
Sander van Wolferen
2024-02-08
Ik heb wat research gepleegd.en let daarbij natuurlijk vooral op de recensies. Ik had al wat grotere.bedrijven bekeken en kwam toen bij Kos uit. Ik heb hem gebeld en Gino, de eigenaar, heeft na een bezoek een offerte gestuurd. Ik was na deze eerste gesprekken eigenlijk zo enthousiast, dat ik (volledig.tegen mijn natuur in) zonder offertes van andete bedrijven te laten maken, met Kos in zee ben gegaan. Ik denk vooral ook door de prettige, zeer heldere en enigszins informele communicatie. Nou, daar heb ik dus echt helemaal geen spijt van gekregen. Ze hebben echt 100% gedaan wat ze vooraf beloofden . Ze waren keurig op de.afgesproken tijd aanwezig, zijn rustig gaan werken zonder veel kabaal te maken, zodat onze baby (die onder de kamer sliep waarin gewerkt werd) niet wakker is geworden. En ze waren precies op de aangegeven tijd klaar. Daarna heb ik een heldere uitleg gekregen over de werking van het apparaat. Daarbij heb ik echt nog nooit meegemaakt dat een bedrijf een ruimte waar gewerkt is, zo super schoon heeft achtergelaten als deze mannen. Dat moet zeker gezegd worden! Het gaat hier om een Panasonic airco met wifi en een soort luchtfilter. Gino heeft aangegeven dat hij van mening is, dat dit merk tot de allerbeste behoort. Ik ben veel in vakantielanden geweest waar deze apparaten hangen, maar het mag duidelijk zijn dat in onze kamer nu een allerlaatste generatie airco hangt, want ik heb tot nu toe nog niet zo'n geruisloze meegemaakt. Momenteel gebruiken wij het apparaat om te verwarmen (zodat we kunnen gaan besparen op gas) want het is winter en we zijn er superblij mee. Het apparaat hangt overigens in de babykamer. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf waarvan je direct weet waar je aan toe bent en een zeer goede prestatie levert, dan raad ik zondermeer Kos aan. Als wij ooit nog een extra airco laten plaatsen zal dat 100% zeker weer door dit bedrijf zijn. Gino, bedankt!!
Vincent Spencer
Vincent Spencer
2024-02-08
Met twee man sterk op tijd aan de klus begonnen en zonder"break" de klus geklaard. Werkten zeer netjes, kundig en professioneel. Na installatie duidelijke uitleg gegeven. Airco werkte, voor wat betreft warme luchtstroom, goed. Gezien jaargetijde nog niet op koude luchtstroom getest. Maar heb hier alle vertrouwen in. Kortom; ik raad dit bedrijf aan.
Petra Toet
Petra Toet
2023-12-17
Via de kopersvereniging aan dit adres gekomen. Pluspunten: face to face gesprek vooraf, heldere uitleg opties, duidelijke offerte, concrete planning, uitvoering werkzaamheden volgens plan en verwachtingen vooraf, uitleg werking apparaat na installatie. Zeer aan te bevelen!
René Meershoek
René Meershoek
2023-11-08
Ik heb een airco laten plaatsen door Kos Installatie & Onderhoud (Gino). Gino was de enige aanbieder (van de 4) die eerst aan huis is geweest om te adviseren en de mogelijkheden voor de plaatsing vooraf te bespreken. Vind ik heel belangrijk. Het 1e contact was zeer plezierig en omdat Kos werkt met apparaten van Panasonic kon ik mijn keuze snel maken. Ik heb gekozen voor een vloerunit. Het werk is door Gino met zijn partner op de afgesproken datum netjes en snel uitgevoerd. Gisteren stond de airco de woonkamer al aangenaam te verwarmen. Ik kan de aanschaf van een airco warm (en koud) aanbevelen. En de installatie door Kos ook!