Skip to content

Airco installatie Den Haag

Bent u op zoek naar een goede airco installatie in Den Haag? Neem dan direct contact op met Kos Installatie & Onderhoud. Onze specialisten kunnen uw airco zowel installeren als onderhouden. Voor een persoonlijke benadering en vakkundige installatie bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren maatwerk en u krijgt gegarandeerd de beste service. Als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Airco installatie Den Haag

Bent u op zoek naar een goede airco installatie in Den Haag? Neem dan direct contact op met Kos Installatie & Onderhoud. Onze specialisten kunnen uw airco zowel installeren als onderhouden. Voor een persoonlijke benadering en vakkundige installatie bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren maatwerk en u krijgt gegarandeerd de beste service. Als u wilt weten wat we voor u kunnen betekenen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten /
Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten /

Airco installatie Den Haag voor een uitstekende prijs

U kunt bij ons terecht voor een airco installatie in Den Haag tegen een uitstekende prijs. Een belangrijk voordeel is dat we zorgen voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien krijgt u achteraf niet te maken met extra kosten. Een ander voordeel is dat u van een optimaal rendement profiteert. Onze airconditioningsystemen hebben een lange levensduur. Zo kunt u lang blijven genieten van een prettige leefomgeving. Een airconditioningsysteem is essentieel voor het verbeteren van leefomstandigheden. Dit geldt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Een koele werkomgeving maakt werknemers productiever. U kunt bij ons naast de installatie van airconditioning ook terecht voor het onderhoud van uw systeem. Onze monteurs kunnen de condensor uitstekend reinigen.

Airco installatie Den Haag Kos installatie

De beste service bij een airco installatie in Den Haag

Als u contact met ons opneemt voor een airco installatie in Den Haag, garanderen wij u de beste service. Om te beginnen zullen onze specialisten u op een persoonlijke manier benaderen. Van het inmeten tot aan de installatie van uw airconditioning, we staan gedurende het gehele traject voor u klaar. We leveren maatwerk, daarom luisteren we naar uw wensen.

Voordat we beginnen, lichten we graag eerst toe hoe we te werk gaan. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we het stappenplan. Vervolgens gaat één van onze specialisten aan de slag met inmeten, zodat we een systeem kunnen realiseren dat uitstekend aansluit bij uw woning of bedrijfspand. Daarna wordt uw airconditioning op maat geïnstalleerd.

Contact opnemen voor airco installatie in Den Haag

Wilt u graag een airco laten installeren of is uw airconditioningsysteem aan onderhoud toe? Dan moet u bij Kos Installatie & Onderhoud zijn. Kundige monteurs staan voor u klaar om maatwerk te leveren. We zorgen voor een systeem op maat en verzekeren u de beste service. We informeren u graag over de mogelijkheden. U kunt ons telefonisch, via e-mail of via het online contactformulier bereiken. Laat uw gegevens bij ons achter, dan zullen we u spoedig te woord staan.

Kos installatie en onderhoud Over ons
mouchette harms
mouchette harms
2024-04-24
Werkt snel en netjes. Een aanrader!
Dennis Camfferman
Dennis Camfferman
2024-04-23
Offerte door Gino laten maken en door nog een ander bedrijf. Mijn gevoel lag duidelijk bij Kos Installatie en onderhoud dus vandaag 2 binnenunits laten plaatsen op een nieuwe buitenunit. Super tevreden over de werkwijze en de uitleg over het systeem. Alles vakkundig afgehandeld van offerte tot plaatsen en uitleg.
Bradley Stauthamer
Bradley Stauthamer
2024-04-21
Gino heeft ons goed geadviseerd en geholpen! Zeker een aanrader!
Geert van Swieten
Geert van Swieten
2024-04-21
Ik was op zoek naar een advies en een betrouwbaar airco installatiebedrijf. Gino kwam langs, adviseerde en zorgde voor een offerte. Een buitenunit en twee binnenunits, perfect uitgevoerd, er werd netjes gewerkt, prima uitleg over de app en de afstandbediening. Ik ben er erg blij mee, Kos installatie is een topbedrijf.
Suraja
Suraja
2024-04-19
Flexibel, snel en goede communicatie. Denken ook goed mee, top werk met 2 airco's.
M. C.
M. C.
2024-04-14
Kos installatiebedrijf heeft in mijn badkamer leidingwerk geplaatst en verlegd. Ik ben zeer tevreden over het vakwerk wat is afgeleverd. Gino is een vriendelijke jongen die snel en vakkundig te werk gaat. Tevens is de prijs kwaliteitverhouding goed!
Sander van Wolferen
Sander van Wolferen
2024-02-08
Ik heb wat research gepleegd.en let daarbij natuurlijk vooral op de recensies. Ik had al wat grotere.bedrijven bekeken en kwam toen bij Kos uit. Ik heb hem gebeld en Gino, de eigenaar, heeft na een bezoek een offerte gestuurd. Ik was na deze eerste gesprekken eigenlijk zo enthousiast, dat ik (volledig.tegen mijn natuur in) zonder offertes van andete bedrijven te laten maken, met Kos in zee ben gegaan. Ik denk vooral ook door de prettige, zeer heldere en enigszins informele communicatie. Nou, daar heb ik dus echt helemaal geen spijt van gekregen. Ze hebben echt 100% gedaan wat ze vooraf beloofden . Ze waren keurig op de.afgesproken tijd aanwezig, zijn rustig gaan werken zonder veel kabaal te maken, zodat onze baby (die onder de kamer sliep waarin gewerkt werd) niet wakker is geworden. En ze waren precies op de aangegeven tijd klaar. Daarna heb ik een heldere uitleg gekregen over de werking van het apparaat. Daarbij heb ik echt nog nooit meegemaakt dat een bedrijf een ruimte waar gewerkt is, zo super schoon heeft achtergelaten als deze mannen. Dat moet zeker gezegd worden! Het gaat hier om een Panasonic airco met wifi en een soort luchtfilter. Gino heeft aangegeven dat hij van mening is, dat dit merk tot de allerbeste behoort. Ik ben veel in vakantielanden geweest waar deze apparaten hangen, maar het mag duidelijk zijn dat in onze kamer nu een allerlaatste generatie airco hangt, want ik heb tot nu toe nog niet zo'n geruisloze meegemaakt. Momenteel gebruiken wij het apparaat om te verwarmen (zodat we kunnen gaan besparen op gas) want het is winter en we zijn er superblij mee. Het apparaat hangt overigens in de babykamer. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf waarvan je direct weet waar je aan toe bent en een zeer goede prestatie levert, dan raad ik zondermeer Kos aan. Als wij ooit nog een extra airco laten plaatsen zal dat 100% zeker weer door dit bedrijf zijn. Gino, bedankt!!
Vincent Spencer
Vincent Spencer
2024-02-08
Met twee man sterk op tijd aan de klus begonnen en zonder"break" de klus geklaard. Werkten zeer netjes, kundig en professioneel. Na installatie duidelijke uitleg gegeven. Airco werkte, voor wat betreft warme luchtstroom, goed. Gezien jaargetijde nog niet op koude luchtstroom getest. Maar heb hier alle vertrouwen in. Kortom; ik raad dit bedrijf aan.
Petra Toet
Petra Toet
2023-12-17
Via de kopersvereniging aan dit adres gekomen. Pluspunten: face to face gesprek vooraf, heldere uitleg opties, duidelijke offerte, concrete planning, uitvoering werkzaamheden volgens plan en verwachtingen vooraf, uitleg werking apparaat na installatie. Zeer aan te bevelen!
René Meershoek
René Meershoek
2023-11-08
Ik heb een airco laten plaatsen door Kos Installatie & Onderhoud (Gino). Gino was de enige aanbieder (van de 4) die eerst aan huis is geweest om te adviseren en de mogelijkheden voor de plaatsing vooraf te bespreken. Vind ik heel belangrijk. Het 1e contact was zeer plezierig en omdat Kos werkt met apparaten van Panasonic kon ik mijn keuze snel maken. Ik heb gekozen voor een vloerunit. Het werk is door Gino met zijn partner op de afgesproken datum netjes en snel uitgevoerd. Gisteren stond de airco de woonkamer al aangenaam te verwarmen. Ik kan de aanschaf van een airco warm (en koud) aanbevelen. En de installatie door Kos ook!