Skip to content

CV ketel

Wilt u uw woning voorzien van een betrouwbare verwarmingsinstallatie? Dan helpen wij u aan een betrouwbare cv-ketel. Wij kunnen u alles vertellen over de voordelen en de werking van onze systemen! Wilt u een afspraak maken voor de installatie van uw nieuwe verwarmingssysteem? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bij Kos Installatie & Onderhoud bent u verzekerd van een transparante werkwijze en een professionele installatie.

Cv Ketel

Wilt u uw woning voorzien van een betrouwbare verwarmingsinstallatie? Dan helpen wij u aan een betrouwbare cv-ketel. Wij kunnen u alles vertellen over de voordelen en de werking van onze systemen! Wilt u een afspraak maken voor de installatie van uw nieuwe verwarmingssysteem? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Bij Kos Installatie & Onderhoud bent u verzekerd van een transparante werkwijze en een professionele installatie.

Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten /
Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten /

Hoe werkt een hybride cv ketel?

Een cv-ketel, ook wel centrale verwarmingsketel genoemd, zorgt voor de verwarming van uw huis en het warme water in uw woning. De cv-ketel gebruikt gas of elektriciteit om water te verwarmen dat vervolgens door leidingen naar de radiatoren of vloerverwarming wordt gepompt. Zo geniet u altijd van een aangename temperatuur in uw huis, ongeacht het seizoen. Onze experts kunnen u uitgebreid informeren over hoe een cv-ketel werkt en welke mogelijkheden er zijn voor uw specifieke woonsituatie.

hybride cv ketel

Een energiezuinige cv-ketel

Bij Kos Installatie & Onderhoud streven we naar duurzame oplossingen. Daarom bieden wij energiezuinige cv-ketels aan die niet alleen goed zijn voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Onze energiezuinige cv-ketels zorgen voor een efficiënte verwarming van uw huis, waardoor u kunt besparen op uw energierekening zonder in te leveren op comfort. Wij kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste energiezuinige cv-ketel die perfect past bij uw behoeften en budget.

Wat is het verbruik van een cv-ketel?

Het verbruik van een cv-ketel hangt af van verschillende factoren, waaronder het type ketel, de grootte van uw huis en uw persoonlijke voorkeuren voor temperatuur. Over het algemeen zijn moderne cv-ketels echter steeds energiezuiniger geworden. Bij Kos Installatie & Onderhoud adviseren wij u graag over welke cv-ketel het beste bij uw situatie past en hoe u het energieverbruik kunt optimaliseren. Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat uw cv-ketel efficiënt werkt en zo min mogelijk energie verbruikt.

Soorten cv-ketels

Er zijn verschillende soorten cv-ketels op de markt, elk met hun eigen kenmerken en voordelen. Zo zijn er conventionele cv-ketels, combiketels en HR-ketels. Elk type ketel heeft zijn eigen toepassingen en geschiktheid voor uw woonsituatie. Bij Kos Installatie & Onderhoud helpen wij u graag bij het kiezen van de juiste cv-ketel die perfect aansluit bij uw behoeften en wensen. Onze experts hebben uitgebreide kennis van alle soorten cv-ketels en kunnen u adviseren over welke ketel het meest geschikt is voor uw huis.

hybride cv ketel

Een cv-installatie door Kos Installatie & Onderhoud

Wilt u uw huis voorzien van een nieuwe cv-installatie? Kos Installatie & Onderhoud staat voor u klaar! Onze vakmensen kunnen een volledig nieuwe cv-installatie voor u ontwerpen en installeren, volledig afgestemd op uw woonsituatie en wensen. Of het nu gaat om een enkelvoudig verwarmingssysteem of een complexe installatie met meerdere zones, wij hebben de expertise en ervaring om uw cv-installatie vakkundig te realiseren. U kunt vertrouwen op onze kwaliteit en service, van het eerste adviesgesprek tot de oplevering van uw nieuwe cv-installatie.

 

Wij zijn gespecialiseerd in alles wat met cv-ketels te maken heeft, maar u kunt ook voor een warmtepomp bij ons terecht. We leveren hybride systemen. Wilt u een warmtepomp of laten installeren, of bent u benieuwd wat bij ons de mogelijkheden zijn van cv-installaties? Neem vooral contact met ons op. U kunt geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. Vervolgens plannen we graag een afspraak met u in, zodat we de mogelijkheden uitgebreid met u door kunnen nemen.

Kos installatie en onderhoud Over ons
mouchette harms
mouchette harms
2024-04-24
Werkt snel en netjes. Een aanrader!
Dennis Camfferman
Dennis Camfferman
2024-04-23
Offerte door Gino laten maken en door nog een ander bedrijf. Mijn gevoel lag duidelijk bij Kos Installatie en onderhoud dus vandaag 2 binnenunits laten plaatsen op een nieuwe buitenunit. Super tevreden over de werkwijze en de uitleg over het systeem. Alles vakkundig afgehandeld van offerte tot plaatsen en uitleg.
Bradley Stauthamer
Bradley Stauthamer
2024-04-21
Gino heeft ons goed geadviseerd en geholpen! Zeker een aanrader!
Geert van Swieten
Geert van Swieten
2024-04-21
Ik was op zoek naar een advies en een betrouwbaar airco installatiebedrijf. Gino kwam langs, adviseerde en zorgde voor een offerte. Een buitenunit en twee binnenunits, perfect uitgevoerd, er werd netjes gewerkt, prima uitleg over de app en de afstandbediening. Ik ben er erg blij mee, Kos installatie is een topbedrijf.
Suraja
Suraja
2024-04-19
Flexibel, snel en goede communicatie. Denken ook goed mee, top werk met 2 airco's.
M. C.
M. C.
2024-04-14
Kos installatiebedrijf heeft in mijn badkamer leidingwerk geplaatst en verlegd. Ik ben zeer tevreden over het vakwerk wat is afgeleverd. Gino is een vriendelijke jongen die snel en vakkundig te werk gaat. Tevens is de prijs kwaliteitverhouding goed!
Sander van Wolferen
Sander van Wolferen
2024-02-08
Ik heb wat research gepleegd.en let daarbij natuurlijk vooral op de recensies. Ik had al wat grotere.bedrijven bekeken en kwam toen bij Kos uit. Ik heb hem gebeld en Gino, de eigenaar, heeft na een bezoek een offerte gestuurd. Ik was na deze eerste gesprekken eigenlijk zo enthousiast, dat ik (volledig.tegen mijn natuur in) zonder offertes van andete bedrijven te laten maken, met Kos in zee ben gegaan. Ik denk vooral ook door de prettige, zeer heldere en enigszins informele communicatie. Nou, daar heb ik dus echt helemaal geen spijt van gekregen. Ze hebben echt 100% gedaan wat ze vooraf beloofden . Ze waren keurig op de.afgesproken tijd aanwezig, zijn rustig gaan werken zonder veel kabaal te maken, zodat onze baby (die onder de kamer sliep waarin gewerkt werd) niet wakker is geworden. En ze waren precies op de aangegeven tijd klaar. Daarna heb ik een heldere uitleg gekregen over de werking van het apparaat. Daarbij heb ik echt nog nooit meegemaakt dat een bedrijf een ruimte waar gewerkt is, zo super schoon heeft achtergelaten als deze mannen. Dat moet zeker gezegd worden! Het gaat hier om een Panasonic airco met wifi en een soort luchtfilter. Gino heeft aangegeven dat hij van mening is, dat dit merk tot de allerbeste behoort. Ik ben veel in vakantielanden geweest waar deze apparaten hangen, maar het mag duidelijk zijn dat in onze kamer nu een allerlaatste generatie airco hangt, want ik heb tot nu toe nog niet zo'n geruisloze meegemaakt. Momenteel gebruiken wij het apparaat om te verwarmen (zodat we kunnen gaan besparen op gas) want het is winter en we zijn er superblij mee. Het apparaat hangt overigens in de babykamer. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf waarvan je direct weet waar je aan toe bent en een zeer goede prestatie levert, dan raad ik zondermeer Kos aan. Als wij ooit nog een extra airco laten plaatsen zal dat 100% zeker weer door dit bedrijf zijn. Gino, bedankt!!
Vincent Spencer
Vincent Spencer
2024-02-08
Met twee man sterk op tijd aan de klus begonnen en zonder"break" de klus geklaard. Werkten zeer netjes, kundig en professioneel. Na installatie duidelijke uitleg gegeven. Airco werkte, voor wat betreft warme luchtstroom, goed. Gezien jaargetijde nog niet op koude luchtstroom getest. Maar heb hier alle vertrouwen in. Kortom; ik raad dit bedrijf aan.
Petra Toet
Petra Toet
2023-12-17
Via de kopersvereniging aan dit adres gekomen. Pluspunten: face to face gesprek vooraf, heldere uitleg opties, duidelijke offerte, concrete planning, uitvoering werkzaamheden volgens plan en verwachtingen vooraf, uitleg werking apparaat na installatie. Zeer aan te bevelen!
René Meershoek
René Meershoek
2023-11-08
Ik heb een airco laten plaatsen door Kos Installatie & Onderhoud (Gino). Gino was de enige aanbieder (van de 4) die eerst aan huis is geweest om te adviseren en de mogelijkheden voor de plaatsing vooraf te bespreken. Vind ik heel belangrijk. Het 1e contact was zeer plezierig en omdat Kos werkt met apparaten van Panasonic kon ik mijn keuze snel maken. Ik heb gekozen voor een vloerunit. Het werk is door Gino met zijn partner op de afgesproken datum netjes en snel uitgevoerd. Gisteren stond de airco de woonkamer al aangenaam te verwarmen. Ik kan de aanschaf van een airco warm (en koud) aanbevelen. En de installatie door Kos ook!