Skip to content

Tapwater installaties

Kos Installatie & Onderhoud is uw betrouwbare partner voor tapwater installaties. Wilt u onze specialisten inschakelen? Neem dan direct contact met ons op. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte watertap voor thuisgebruik, hulp nodig heeft bij het instellen van de tapwatertemperatuur, of een volledige warm water installatie wilt laten aansluiten, wij bieden hoogwaardige oplossingen die voldoen aan al uw behoeften. We laten u graag weten wat we voor u kunnen betekenen en beantwoorden al uw prangende vragen.

Tapwater installaties

Kos Installatie & Onderhoud is uw betrouwbare partner voor tapwater installaties. Wilt u onze specialisten inschakelen? Neem dan direct contact met ons op. Of u nu op zoek bent naar een efficiënte watertap voor thuisgebruik, hulp nodig heeft bij het instellen van de tapwatertemperatuur, of een volledige warm water installatie wilt laten aansluiten, wij bieden hoogwaardige oplossingen die voldoen aan al uw behoeften. We laten u graag weten wat we voor u kunnen betekenen en beantwoorden al uw prangende vragen.

 

Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /
Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /

Wat is tapwater?

Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het aansluiten van tapwater installaties. Tapwater is essentieel voor uw huishouden en voorziet in uw dagelijkse behoeften aan drinkwater, koken, wassen en schoonmaken. Het biedt gemak en comfort, maar alleen met een goed functionerende tapwater installatie bent u verzekerd van kwaliteit en betrouwbaarheid. Bij Kos Installatie & Onderhoud begrijpen we het belang van een functionerende installatie voor uw gezin en streven we ernaar om uw watervoorziening te optimaliseren met onze professionele diensten. Daarbij kunt u profiteren van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

 

Badkamer

Watertap thuis

Wat het aansluiten van tapwater installaties betreft, kunnen we u uitstekend van dienst zijn. Een watertap thuis biedt het gemak van directe toegang tot schoon en fris drinkwater, rechtstreeks uit uw eigen kraan. Bij Kos Installatie & Onderhoud helpen we u graag bij het kiezen en installeren van de juiste watertap voor uw behoeften. Het is goed om te weten dat we een gunstige prijs-kwaliteitverhouding hanteren. Dat houdt in dat we streven naar eerlijke prijzen, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit. Wanneer u ons uw installatie laat aansluiten, weet u zeker dat u daar lang plezier van heeft.

 

Instellen tapwatertemperatuur

Onze specialisten plaatsen tapwater installaties en alles wat daarbij komt kijken. Neem bijvoorbeeld het instellen van de tapwatertemperatuur. Dit onderdeel is is essentieel voor een comfortabele en veilige watervoorziening in uw woning. Bij Kos Installatie & Onderhoud zorgen we ervoor dat uw tapwater altijd de juiste temperatuur heeft, afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Onze ervaren monteurs stellen uw watertap nauwkeurig af, zodat u kunt genieten van warm water voor verschillende toepassingen, zoals douchen, afwassen en handen wassen.

 

Tapwater installatie aansluiten

Het correct aansluiten van tapwater installaties vereist vakmanschap en expertise. Bij Kos Installatie & Onderhoud beschikken we over ervaren monteurs die uw watertap snel en efficiënt kunnen installeren. Of het nu gaat om het plaatsen van een nieuwe kraan, het aansluiten van een boiler of het installeren van een geavanceerd filtersysteem, wij zorgen voor een professionele installatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Duurzaamheid staat bij ons centraal. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor een gasloze boiler of all electric warmtepomp.

Tapwater_installaties_2

Warm water installatie

Naast tapwater installaties bieden wij ook oplossingen voor warm water installaties in uw woning. Of u nu een nieuwe boiler nodig heeft, uw huidige systeem wilt laten repareren of een upgrade wilt uitvoeren naar een energiezuinige warmtepomp, wij staan voor u klaar met deskundig advies en hoogwaardige service. Neem contact met ons op en laat ons uw warm water installatie verzorgen voor optimaal comfort in huis. Bij Kos Installatie & Onderhoud streven we ernaar om u de beste oplossing te bieden en al uw behoeften te voldoen. Wanneer u contact met ons opneemt, staan we u vriendelijk te woord. Om te zorgen dat u weet waar u aan toe bent, sturen we u graag een offerte op maat.

Kos installatie en onderhoud Over ons
mouchette harms
mouchette harms
2024-04-24
Werkt snel en netjes. Een aanrader!
Dennis Camfferman
Dennis Camfferman
2024-04-23
Offerte door Gino laten maken en door nog een ander bedrijf. Mijn gevoel lag duidelijk bij Kos Installatie en onderhoud dus vandaag 2 binnenunits laten plaatsen op een nieuwe buitenunit. Super tevreden over de werkwijze en de uitleg over het systeem. Alles vakkundig afgehandeld van offerte tot plaatsen en uitleg.
Bradley Stauthamer
Bradley Stauthamer
2024-04-21
Gino heeft ons goed geadviseerd en geholpen! Zeker een aanrader!
Geert van Swieten
Geert van Swieten
2024-04-21
Ik was op zoek naar een advies en een betrouwbaar airco installatiebedrijf. Gino kwam langs, adviseerde en zorgde voor een offerte. Een buitenunit en twee binnenunits, perfect uitgevoerd, er werd netjes gewerkt, prima uitleg over de app en de afstandbediening. Ik ben er erg blij mee, Kos installatie is een topbedrijf.
Suraja
Suraja
2024-04-19
Flexibel, snel en goede communicatie. Denken ook goed mee, top werk met 2 airco's.
M. C.
M. C.
2024-04-14
Kos installatiebedrijf heeft in mijn badkamer leidingwerk geplaatst en verlegd. Ik ben zeer tevreden over het vakwerk wat is afgeleverd. Gino is een vriendelijke jongen die snel en vakkundig te werk gaat. Tevens is de prijs kwaliteitverhouding goed!
Sander van Wolferen
Sander van Wolferen
2024-02-08
Ik heb wat research gepleegd.en let daarbij natuurlijk vooral op de recensies. Ik had al wat grotere.bedrijven bekeken en kwam toen bij Kos uit. Ik heb hem gebeld en Gino, de eigenaar, heeft na een bezoek een offerte gestuurd. Ik was na deze eerste gesprekken eigenlijk zo enthousiast, dat ik (volledig.tegen mijn natuur in) zonder offertes van andete bedrijven te laten maken, met Kos in zee ben gegaan. Ik denk vooral ook door de prettige, zeer heldere en enigszins informele communicatie. Nou, daar heb ik dus echt helemaal geen spijt van gekregen. Ze hebben echt 100% gedaan wat ze vooraf beloofden . Ze waren keurig op de.afgesproken tijd aanwezig, zijn rustig gaan werken zonder veel kabaal te maken, zodat onze baby (die onder de kamer sliep waarin gewerkt werd) niet wakker is geworden. En ze waren precies op de aangegeven tijd klaar. Daarna heb ik een heldere uitleg gekregen over de werking van het apparaat. Daarbij heb ik echt nog nooit meegemaakt dat een bedrijf een ruimte waar gewerkt is, zo super schoon heeft achtergelaten als deze mannen. Dat moet zeker gezegd worden! Het gaat hier om een Panasonic airco met wifi en een soort luchtfilter. Gino heeft aangegeven dat hij van mening is, dat dit merk tot de allerbeste behoort. Ik ben veel in vakantielanden geweest waar deze apparaten hangen, maar het mag duidelijk zijn dat in onze kamer nu een allerlaatste generatie airco hangt, want ik heb tot nu toe nog niet zo'n geruisloze meegemaakt. Momenteel gebruiken wij het apparaat om te verwarmen (zodat we kunnen gaan besparen op gas) want het is winter en we zijn er superblij mee. Het apparaat hangt overigens in de babykamer. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf waarvan je direct weet waar je aan toe bent en een zeer goede prestatie levert, dan raad ik zondermeer Kos aan. Als wij ooit nog een extra airco laten plaatsen zal dat 100% zeker weer door dit bedrijf zijn. Gino, bedankt!!
Vincent Spencer
Vincent Spencer
2024-02-08
Met twee man sterk op tijd aan de klus begonnen en zonder"break" de klus geklaard. Werkten zeer netjes, kundig en professioneel. Na installatie duidelijke uitleg gegeven. Airco werkte, voor wat betreft warme luchtstroom, goed. Gezien jaargetijde nog niet op koude luchtstroom getest. Maar heb hier alle vertrouwen in. Kortom; ik raad dit bedrijf aan.
Petra Toet
Petra Toet
2023-12-17
Via de kopersvereniging aan dit adres gekomen. Pluspunten: face to face gesprek vooraf, heldere uitleg opties, duidelijke offerte, concrete planning, uitvoering werkzaamheden volgens plan en verwachtingen vooraf, uitleg werking apparaat na installatie. Zeer aan te bevelen!
René Meershoek
René Meershoek
2023-11-08
Ik heb een airco laten plaatsen door Kos Installatie & Onderhoud (Gino). Gino was de enige aanbieder (van de 4) die eerst aan huis is geweest om te adviseren en de mogelijkheden voor de plaatsing vooraf te bespreken. Vind ik heel belangrijk. Het 1e contact was zeer plezierig en omdat Kos werkt met apparaten van Panasonic kon ik mijn keuze snel maken. Ik heb gekozen voor een vloerunit. Het werk is door Gino met zijn partner op de afgesproken datum netjes en snel uitgevoerd. Gisteren stond de airco de woonkamer al aangenaam te verwarmen. Ik kan de aanschaf van een airco warm (en koud) aanbevelen. En de installatie door Kos ook!