Skip to content

Keuken

Heeft u in uw keuken een lekkage of heeft een ander probleem? Dan bent u bij Kos Installatie & Onderhoud aan het goede adres. Wij zijn dé specialist op het gebied van loodgieten. Of u nu te maken heeft met een lekkende kraan, een verstopte afvoer of een ander probleem met uw sanitair, wij bieden professionele oplossingen om de boel weer optimaal te laten functioneren. Met onze ervaren loodgieters en hoogwaardige service hoeft u zich geen zorgen te maken over de kosten. Als u wilt weten wat we allemaal voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Keuken

Heeft u te maken met problemen in uw sanitair? Dan bent u bij Kos Installatie & Onderhoud aan het juiste adres. Hier kunt u terecht voor professionele oplossingen. Of u nu te kampen heeft met lekkende kranen, verstopte afvoeren of andere sanitaire complicaties, wij bieden hoogwaardige service die voldoet aan al uw behoeften. Als u benieuwd bent hoe wij u kunnen helpen met uw sanitairproblemen, neem dan vandaag nog contact met ons op. We staan u dan vriendelijk te woord en beantwoorden al uw prangende vragen.

 

Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /
Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /

Kosten loodgieter keuken

Als u benieuwd bent naar de kosten voor het oplossen van uw probleem, staan we u vriendelijk te woord. Bij Kos Installatie & Onderhoud hanteren we transparante tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Wij streven naar eerlijke prijzen die passen bij uw budget. Dat geldt voor zowel grote als kleine klussen. Aangezien we maatwerk leveren, verschillen de kosten per situatie. Mocht u willen weten wat de kosten precies zullen bedragen, dan vertellen onze specialisten u graag meer. Om wat voor soort klus het ook gaat, bij ons bent u altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Badkamer

Loodgieter keuken: onze expertise

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide expertise zijn wij dé specialist op het gebied van loodgieterswerk. Onze vakbekwame loodgieters weten precies hoe ze verschillende problemen moeten aanpakken. Of het nu gaat om het repareren van lekkende kranen, het ontstoppen van afvoeren of het verhelpen van lekkages, wij leveren hoogwaardige service die voldoet aan uw verwachtingen. Bij Kos Installatie & Onderhoud kunt u rekenen op vakmanschap en kwaliteit waarop u kunt vertrouwen.

 

Hoe wij een lekkage keuken afvoer verhelpen

Heeft u in uw keuken te maken met een lekkende afvoer? Geen probleem! Onze deskundige loodgieters gaan grondig te werk om de oorzaak van de lekkage te achterhalen en deze vervolgens snel en effectief te verhelpen. Met onze professionele aanpak kunt u binnen de kortste keren weer genieten van een droge en goed functionerende keuken, zonder de irritatie van een lekkende afvoer. Wij maken gebruik van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen om de lekkage te dichten en verdere schade te voorkomen.

 

Lekkage keuken kraan, wat te doen?

Een lekkende kraan in uw keuken kan voor irritatie zorgen. Onze ervaren loodgieters weten gelukkig precies hoe ze elk soort kraan moeten repareren. Met onze snelle en efficiënte service kunt u binnen de kortste keren weer beschikken over een kraan die perfect werkt. Het is goed om te weten dat we ook te benaderen zijn voor andere problemen. Denk bijvoorbeeld aan een verstopt toilet of een lekkage in uw badkamer. We kunnen u niet alleen helpen met het verhelpen van een lekkage, ook met het vervangen van uw gehele sanitair kunnen we u van dienst zijn.

Keuken Kos installatie en onderhoud

Gootsteen verstopt? Neem contact op

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen in uw keuken? Laat ons het probleem snel en vakkundig voor u oplossen! Met onze geavanceerde methoden en deskundige aanpak kunnen wij uw gootsteen snel ontstoppen, zodat u weer zorgeloos kunt koken en afwassen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en profiteer van onze uitstekende service. Als u een vraag heeft over onze diensten, laat het ons dan vooral weten. Ook als u onze experts naar uw badkamer wilt laten kijken, bent u hier aan het goede adres.

Kos installatie en onderhoud Over ons
mouchette harms
mouchette harms
2024-04-24
Werkt snel en netjes. Een aanrader!
Dennis Camfferman
Dennis Camfferman
2024-04-23
Offerte door Gino laten maken en door nog een ander bedrijf. Mijn gevoel lag duidelijk bij Kos Installatie en onderhoud dus vandaag 2 binnenunits laten plaatsen op een nieuwe buitenunit. Super tevreden over de werkwijze en de uitleg over het systeem. Alles vakkundig afgehandeld van offerte tot plaatsen en uitleg.
Bradley Stauthamer
Bradley Stauthamer
2024-04-21
Gino heeft ons goed geadviseerd en geholpen! Zeker een aanrader!
Geert van Swieten
Geert van Swieten
2024-04-21
Ik was op zoek naar een advies en een betrouwbaar airco installatiebedrijf. Gino kwam langs, adviseerde en zorgde voor een offerte. Een buitenunit en twee binnenunits, perfect uitgevoerd, er werd netjes gewerkt, prima uitleg over de app en de afstandbediening. Ik ben er erg blij mee, Kos installatie is een topbedrijf.
Suraja
Suraja
2024-04-19
Flexibel, snel en goede communicatie. Denken ook goed mee, top werk met 2 airco's.
M. C.
M. C.
2024-04-14
Kos installatiebedrijf heeft in mijn badkamer leidingwerk geplaatst en verlegd. Ik ben zeer tevreden over het vakwerk wat is afgeleverd. Gino is een vriendelijke jongen die snel en vakkundig te werk gaat. Tevens is de prijs kwaliteitverhouding goed!
Sander van Wolferen
Sander van Wolferen
2024-02-08
Ik heb wat research gepleegd.en let daarbij natuurlijk vooral op de recensies. Ik had al wat grotere.bedrijven bekeken en kwam toen bij Kos uit. Ik heb hem gebeld en Gino, de eigenaar, heeft na een bezoek een offerte gestuurd. Ik was na deze eerste gesprekken eigenlijk zo enthousiast, dat ik (volledig.tegen mijn natuur in) zonder offertes van andete bedrijven te laten maken, met Kos in zee ben gegaan. Ik denk vooral ook door de prettige, zeer heldere en enigszins informele communicatie. Nou, daar heb ik dus echt helemaal geen spijt van gekregen. Ze hebben echt 100% gedaan wat ze vooraf beloofden . Ze waren keurig op de.afgesproken tijd aanwezig, zijn rustig gaan werken zonder veel kabaal te maken, zodat onze baby (die onder de kamer sliep waarin gewerkt werd) niet wakker is geworden. En ze waren precies op de aangegeven tijd klaar. Daarna heb ik een heldere uitleg gekregen over de werking van het apparaat. Daarbij heb ik echt nog nooit meegemaakt dat een bedrijf een ruimte waar gewerkt is, zo super schoon heeft achtergelaten als deze mannen. Dat moet zeker gezegd worden! Het gaat hier om een Panasonic airco met wifi en een soort luchtfilter. Gino heeft aangegeven dat hij van mening is, dat dit merk tot de allerbeste behoort. Ik ben veel in vakantielanden geweest waar deze apparaten hangen, maar het mag duidelijk zijn dat in onze kamer nu een allerlaatste generatie airco hangt, want ik heb tot nu toe nog niet zo'n geruisloze meegemaakt. Momenteel gebruiken wij het apparaat om te verwarmen (zodat we kunnen gaan besparen op gas) want het is winter en we zijn er superblij mee. Het apparaat hangt overigens in de babykamer. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf waarvan je direct weet waar je aan toe bent en een zeer goede prestatie levert, dan raad ik zondermeer Kos aan. Als wij ooit nog een extra airco laten plaatsen zal dat 100% zeker weer door dit bedrijf zijn. Gino, bedankt!!
Vincent Spencer
Vincent Spencer
2024-02-08
Met twee man sterk op tijd aan de klus begonnen en zonder"break" de klus geklaard. Werkten zeer netjes, kundig en professioneel. Na installatie duidelijke uitleg gegeven. Airco werkte, voor wat betreft warme luchtstroom, goed. Gezien jaargetijde nog niet op koude luchtstroom getest. Maar heb hier alle vertrouwen in. Kortom; ik raad dit bedrijf aan.
Petra Toet
Petra Toet
2023-12-17
Via de kopersvereniging aan dit adres gekomen. Pluspunten: face to face gesprek vooraf, heldere uitleg opties, duidelijke offerte, concrete planning, uitvoering werkzaamheden volgens plan en verwachtingen vooraf, uitleg werking apparaat na installatie. Zeer aan te bevelen!
René Meershoek
René Meershoek
2023-11-08
Ik heb een airco laten plaatsen door Kos Installatie & Onderhoud (Gino). Gino was de enige aanbieder (van de 4) die eerst aan huis is geweest om te adviseren en de mogelijkheden voor de plaatsing vooraf te bespreken. Vind ik heel belangrijk. Het 1e contact was zeer plezierig en omdat Kos werkt met apparaten van Panasonic kon ik mijn keuze snel maken. Ik heb gekozen voor een vloerunit. Het werk is door Gino met zijn partner op de afgesproken datum netjes en snel uitgevoerd. Gisteren stond de airco de woonkamer al aangenaam te verwarmen. Ik kan de aanschaf van een airco warm (en koud) aanbevelen. En de installatie door Kos ook!