Skip to content

Kos Installatie & Onderhoud

All electric warmtepomp

Airconditioning

All electric warmtepomp

Bent u op zoek naar een duurzame en efficiënte manier om uw woning te verwarmen, zonder afhankelijk te zijn van fossiele brandstoffen? Dan is de all electric warmtepomp dé oplossing die u zoekt. Bij Kos Installatie & Onderhoud helpen we u graag met het installeren van een warmtepomp die perfect aansluit bij uw woning. In deze informatieve gids duiken we dieper in de wereld van de all electric warmtepomp, een revolutionaire stap naar een duurzamer thuis.

Wat is een All Electric warmtepomp?

Een all electric warmtepomp is een systeem dat de warmte uit de buitenlucht, grond of water haalt en deze omzet in bruikbare warmte voor het verwarmen van uw huis en tapwater. Anders dan traditionele verwarmingssystemen, die vaak afhankelijk zijn van gas, werkt een all electric warmtepomp volledig op elektriciteit. Dit maakt het een uiterst duurzame keuze voor huiseigenaren die hun CO2-voetafdruk willen verkleinen en onafhankelijk willen worden van fossiele brandstoffen.

Ontvang een offerte op maat

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP!

Hoe werkt een all electric warmtepomp?

De all electric warmtepomp haalt warmte uit natuurlijke bronnen en verhoogt deze in temperatuur via een compressor. Deze warmte wordt vervolgens afgegeven aan het verwarmingssysteem van uw woning. Het mooie is dat dit systeem zelfs bij lage buitentemperaturen efficiënt kan werken, waardoor het een ideale vervanging is voor de traditionele cv-ketel. De overstap naar een volledig elektrisch systeem, zoals de Aquarea Hybrid+ van Panasonic, biedt de flexibiliteit om nu te profiteren van duurzaam comfort en in de toekomst volledig elektrisch te gaan.

Bel ons

+31619277086

Email ons

info@kosinstallatietechniek.nl

Contact opnemen

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP!

Hoeveel stroom verbruikt een all electric warmtepomp?

Het stroomverbruik van een all electric warmtepomp is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de isolatie van uw woning, het gekozen model en uw verwarmingsbehoeften. Hoewel een warmtepomp elektriciteit verbruikt, is de efficiëntie zo hoog dat de energiekosten aanzienlijk lager kunnen uitvallen dan bij traditionele verwarmingssystemen. Met systemen zoals de Aquarea Hybrid+ kunt u tot 25% energie besparen, wat zich vertaalt in lagere energierekeningen en een kleinere ecologische voetafdruk.

All electric warmtepomp prijs

De aanschafprijs van een all electric warmtepomp kan hoger zijn dan die van traditionele systemen, maar de investering betaalt zichzelf terug door lagere energiekosten en mogelijke subsidies. De overheid stimuleert de aanschaf van duurzame verwarmingsopties zoals de all electric warmtepomp met aantrekkelijke subsidies, die kunnen oplopen tot 4.350 euro. Dit maakt de overstap naar een duurzamer verwarmingssysteem financieel aantrekkelijker en draagt bij aan de waardevermeerdering van uw woning.

All electric warmtepomp appartement

Voor appartementeigenaren lijkt de overstap naar een all electric warmtepomp misschien een uitdaging, maar ook hier zijn er oplossingen. Systemen zoals de Aquarea Hybrid+ zijn ontworpen om flexibel en compatibel te zijn met bestaande installaties. Dit betekent dat u kunt beginnen met een hybride oplossing en later volledig elektrisch kunt gaan wanneer u daar klaar voor bent. Zo profiteert u van lagere energiekosten en draagt u bij aan een duurzamere wereld, ook in een appartement. Onze professionals staan klaar voor een zorgeloze warmtepomp installatie.

Bij Kos Installatie & Onderhoud staan we klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen en installeren van de juiste all electric warmtepomp voor uw woning. Met de keuze voor een duurzaam verwarmingssysteem zoals de all electric warmtepomp investeert u niet alleen in het milieu, maar ook in de toekomst van uw woning. Neem vandaag nog contact met ons op en zet de stap naar een comfortabeler, duurzamer en voordeliger thuis.

Previous slide
Next slide
Chat openen
💬 Hulp nodig?
Kos Installatie & Onderhoud
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?