Skip to content

Panasonic RAC TZ

Zoekt u naar een manier om uw huis of kantoor niet alleen koeler te maken tijdens de warme zomermaanden, maar ook gezonder en comfortabeler het hele jaar door? Dan is de Panasonic RAC TZ dé oplossing die u zoekt. Kos Installatie & Onderhoud introduceert met trots dit compacte en elegante model, dat perfect aansluit bij de moderne behoeften van comfort, design en technologie. De Panasonic TZ model doet meer dan airconditioning; het is een stap richting een slim en energiezuinig huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op voor een advies.

Panasonic RAC TZ

Zoekt u naar een manier om uw huis of kantoor niet alleen koeler te maken tijdens de warme zomermaanden, maar ook gezonder en comfortabeler het hele jaar door? Dan is de Panasonic RAC TZ dé oplossing die u zoekt. Kos Installatie & Onderhoud introduceert met trots dit compacte en elegante model, dat perfect aansluit bij de moderne behoeften van comfort, design en technologie. De Panasonic TZ model doet meer dan airconditioning; het is een stap richting een slim en energiezuinig huis. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op voor een advies.

 

Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /
Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /

Panasonic RAC TZ model

De nieuwe TZ, slim comfort in een compacte unit, is ontworpen om naadloos in elk interieur te passen. Met zijn compacte afmetingen van slechts 779 mm breed, integreert het gemakkelijk zonder in te boeten aan prestatie of esthetiek. Dit model onderscheidt zich niet alleen door zijn design maar ook door de geavanceerde functies die het biedt. De ingebouwde WLAN en compatibiliteit met Voice Assistant zoals Google Assistant en Amazon Alexa, brengen gebruiksgemak naar een geheel nieuw niveau. U kunt uw airconditioning nu bedienen met uw smartphone via de Panasonic Comfort Cloud App of zelfs met uw stem.

Panasonic RAC TZ

Panasonic airco aansluiten

Het aansluiten van uw Panasonic RAC TZ airco is vereenvoudigd dankzij de moderne technologieën die zijn geïntegreerd in het TZ-model. Met de ingebouwde WLAN voor internetverbinding en de Panasonic Comfort Cloud App, is het instellen, monitoren en bedienen van uw airco nog nooit zo eenvoudig geweest. Dit zorgt voor een zorgeloze ervaring, waarbij comfort en controle centraal staan. Dit geldt tevens voor ons Panasonic RAC BZ model.

Panasonic airco inclusief montage

Kos Installatie & Onderhoud biedt de Panasonic airco inclusief montage, om u te verzekeren van een optimale installatie en werking van het apparaat. Een correcte installatie is cruciaal voor de efficiëntie en levensduur van uw airco. Ons team van deskundigen zorgt ervoor dat uw Panasonic RAC TZ model perfect wordt geïnstalleerd, zodat u kunt genieten van een verkoelend comfort met minimale zorgen.

Panasonic Etherea - Extra informatie

Om het comfort te verhogen, is het nieuwe TZ-model uitgerust met Aerowings. Superieure luchtverdeling Aerowings bestaat uit twee onafhankelijke kleppen die meer controle geven over de verdeling van de lucht. Zonder Aerowings, met een directe luchtverdeling, blijft de airconditioning gericht op één punt, daardoor kan het koud aanvoelen omdat er continu koude lucht wordt geblazen op hetzelfde punt.

Het PM2,5 filter haalt stof, vuil en bacteriën uit de lucht. Deze fijne deeltjes zijn afkomstig van door de mens veroorzaakte vervuiling zoals verbranding van fossiele brandstoffen, industriële processen, maar ook sprays en stof die door de lucht worden meegenomen.

Ingebouwde WLAN en te combineren met Voice Assistant De unit kan worden verbonden met het internet en zo worden bediend met uw smartphone via de Panasonic Comfort Cloud App. Bedienen, monitoren en eenvoudig schema’s instellen met gebruiksvriendelijke interface. Door de airconditioning te verbinden met de Panasonic Comfort Cloud kan de unit bediend worden met Google Assistant en Amazon Alexa.

 

Zeer stil met maximaal 20 dB(A)
Panasonic is erin geslaagd een van de stilste airconditioners ter wereld te produceren. De stille binnenunit werkt met een laag toerig draaiende ventilator. Met de Quiet Mode op de afstandsbediening kan het geluidsniveau worden teruggebracht tot slechts 20 dB(A); fluisterstil!

Panasonic airco wandmodel

Het TZ-model van Panasonic is een wandmodel dat uitblinkt in zowel vorm als functie. De schonere lucht door het PM2,5 filter, de superieure luchtverdeling met Aerowings, en de fluisterstille werking van slechts 20dB(A) maken het een uitstekende keuze voor elke ruimte. Het wandmodel is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook praktisch en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het een favoriet is onder gebruikers.

Panasonic RAC TZ airconditioning

Panasonic RAC TZ split airco kopen

Het kopen van een Panasonic split airco, en specifiek het TZ-model, betekent kiezen voor een toestel dat energiezuinigheid, comfort en gebruiksgemak op de eerste plaats zet. Met functies zoals Aerowings voor een superieure luchtverdeling en een PM2,5 filter voor schonere lucht, biedt het TZ-model een gezondere leefomgeving. Bovendien zorgt de fluisterstille werking ervoor dat uw comfort nooit ten koste gaat van de rust in uw huis of kantoor.

Kos Installatie & Onderhoud is trots op het aanbieden van de Panasonic RAC TZ als een uitgelezen keuze voor wie op zoek is naar een airconditioner die vooroploopt op het gebied van technologie, design en comfort. Met de Panasonic TZ model, maar ook ons Panasonic RAC BZ model, kiest u voor een toekomst waarin comfort, gezondheid en efficiëntie hand in hand gaan. Ontdek vandaag nog de voordelen van deze moderne airconditioning en hoe deze uw levenskwaliteit kan verhogen.

Kos installatie en onderhoud Over ons
mouchette harms
mouchette harms
2024-04-24
Werkt snel en netjes. Een aanrader!
Dennis Camfferman
Dennis Camfferman
2024-04-23
Offerte door Gino laten maken en door nog een ander bedrijf. Mijn gevoel lag duidelijk bij Kos Installatie en onderhoud dus vandaag 2 binnenunits laten plaatsen op een nieuwe buitenunit. Super tevreden over de werkwijze en de uitleg over het systeem. Alles vakkundig afgehandeld van offerte tot plaatsen en uitleg.
Bradley Stauthamer
Bradley Stauthamer
2024-04-21
Gino heeft ons goed geadviseerd en geholpen! Zeker een aanrader!
Geert van Swieten
Geert van Swieten
2024-04-21
Ik was op zoek naar een advies en een betrouwbaar airco installatiebedrijf. Gino kwam langs, adviseerde en zorgde voor een offerte. Een buitenunit en twee binnenunits, perfect uitgevoerd, er werd netjes gewerkt, prima uitleg over de app en de afstandbediening. Ik ben er erg blij mee, Kos installatie is een topbedrijf.
Suraja
Suraja
2024-04-19
Flexibel, snel en goede communicatie. Denken ook goed mee, top werk met 2 airco's.
M. C.
M. C.
2024-04-14
Kos installatiebedrijf heeft in mijn badkamer leidingwerk geplaatst en verlegd. Ik ben zeer tevreden over het vakwerk wat is afgeleverd. Gino is een vriendelijke jongen die snel en vakkundig te werk gaat. Tevens is de prijs kwaliteitverhouding goed!
Sander van Wolferen
Sander van Wolferen
2024-02-08
Ik heb wat research gepleegd.en let daarbij natuurlijk vooral op de recensies. Ik had al wat grotere.bedrijven bekeken en kwam toen bij Kos uit. Ik heb hem gebeld en Gino, de eigenaar, heeft na een bezoek een offerte gestuurd. Ik was na deze eerste gesprekken eigenlijk zo enthousiast, dat ik (volledig.tegen mijn natuur in) zonder offertes van andete bedrijven te laten maken, met Kos in zee ben gegaan. Ik denk vooral ook door de prettige, zeer heldere en enigszins informele communicatie. Nou, daar heb ik dus echt helemaal geen spijt van gekregen. Ze hebben echt 100% gedaan wat ze vooraf beloofden . Ze waren keurig op de.afgesproken tijd aanwezig, zijn rustig gaan werken zonder veel kabaal te maken, zodat onze baby (die onder de kamer sliep waarin gewerkt werd) niet wakker is geworden. En ze waren precies op de aangegeven tijd klaar. Daarna heb ik een heldere uitleg gekregen over de werking van het apparaat. Daarbij heb ik echt nog nooit meegemaakt dat een bedrijf een ruimte waar gewerkt is, zo super schoon heeft achtergelaten als deze mannen. Dat moet zeker gezegd worden! Het gaat hier om een Panasonic airco met wifi en een soort luchtfilter. Gino heeft aangegeven dat hij van mening is, dat dit merk tot de allerbeste behoort. Ik ben veel in vakantielanden geweest waar deze apparaten hangen, maar het mag duidelijk zijn dat in onze kamer nu een allerlaatste generatie airco hangt, want ik heb tot nu toe nog niet zo'n geruisloze meegemaakt. Momenteel gebruiken wij het apparaat om te verwarmen (zodat we kunnen gaan besparen op gas) want het is winter en we zijn er superblij mee. Het apparaat hangt overigens in de babykamer. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf waarvan je direct weet waar je aan toe bent en een zeer goede prestatie levert, dan raad ik zondermeer Kos aan. Als wij ooit nog een extra airco laten plaatsen zal dat 100% zeker weer door dit bedrijf zijn. Gino, bedankt!!
Vincent Spencer
Vincent Spencer
2024-02-08
Met twee man sterk op tijd aan de klus begonnen en zonder"break" de klus geklaard. Werkten zeer netjes, kundig en professioneel. Na installatie duidelijke uitleg gegeven. Airco werkte, voor wat betreft warme luchtstroom, goed. Gezien jaargetijde nog niet op koude luchtstroom getest. Maar heb hier alle vertrouwen in. Kortom; ik raad dit bedrijf aan.
Petra Toet
Petra Toet
2023-12-17
Via de kopersvereniging aan dit adres gekomen. Pluspunten: face to face gesprek vooraf, heldere uitleg opties, duidelijke offerte, concrete planning, uitvoering werkzaamheden volgens plan en verwachtingen vooraf, uitleg werking apparaat na installatie. Zeer aan te bevelen!
René Meershoek
René Meershoek
2023-11-08
Ik heb een airco laten plaatsen door Kos Installatie & Onderhoud (Gino). Gino was de enige aanbieder (van de 4) die eerst aan huis is geweest om te adviseren en de mogelijkheden voor de plaatsing vooraf te bespreken. Vind ik heel belangrijk. Het 1e contact was zeer plezierig en omdat Kos werkt met apparaten van Panasonic kon ik mijn keuze snel maken. Ik heb gekozen voor een vloerunit. Het werk is door Gino met zijn partner op de afgesproken datum netjes en snel uitgevoerd. Gisteren stond de airco de woonkamer al aangenaam te verwarmen. Ik kan de aanschaf van een airco warm (en koud) aanbevelen. En de installatie door Kos ook!