Skip to content

Kos Installatie & Onderhoud

Panasonic RAC TZ

Airconditioning

Panasonic RAC TZ

Previous slide
Next slide

Ontvang een offerte op maat

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP!

Om het comfort te verhogen, is het nieuwe TZ-model uitgerust met Aerowings.
Superieure luchtverdeling Aerowings bestaat uit twee onafhankelijke kleppen die meer controle geven over de verdeling van de lucht. Zonder Aerowings, met een directe luchtverdeling, blijft de airconditioning gericht op één punt, daardoor kan het koud aanvoelen omdat er continu koude lucht wordt geblazen op hetzelfde punt.

Het PM2,5 filter haalt stof, vuil en bacteriën uit de lucht. Deze fijne deeltjes zijn afkomstig van door de mens veroorzaakte vervuiling zoals verbranding van fossiele brandstoffen, industriële processen, maar ook sprays en stof die door de lucht worden meegenomen.

Ingebouwde WLAN en te combineren met Voice Assistant De unit kan worden verbonden met het internet en zo worden bediend met uw smartphone via de Panasonic Comfort Cloud App. Bedienen, monitoren en eenvoudig schema’s instellen met gebruiksvriendelijke interface. Door de airconditioning te verbinden met de Panasonic Comfort Cloud kan de unit bediend worden met Google Assistant en Amazon Alexa.

Zeer stil met maximaal 20 dB(A)
Panasonic is erin geslaagd een van de stilste airconditioners ter wereld te produceren. De stille binnenunit werkt met een laag toerig draaiende ventilator. Met de Quiet Mode op de afstandsbediening kan het geluidsniveau worden teruggebracht tot slechts 20 dB(A); fluisterstil!

Kos Installatie & Onderhoud

Ongeëvenaarde superioriteit die niet kan worden overtroffen

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Kos Installatie & Onderhoud
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?