Skip to content

PACi Cassette model

Comfort en gezondheid zijn steeds belangrijker geworden, zo ook op de werkvloer. Daarom biedt Kos Installatie & Onderhoud een innovatieve oplossing: het PACi Casette model. Speciaal ontworpen voor bedrijfsruimtes, garandeert dit model niet alleen een constante temperatuur, maar draagt het ook bij aan een gezonder binnenklimaat dankzij de Nanoe X Technologie. Geïnteresseerd in dit model of het Panasonic vloermodel? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een zorgeloze installatie!

PACi Cassette model

Comfort en gezondheid zijn steeds belangrijker geworden, zo ook op de werkvloer. Daarom biedt Kos Installatie & Onderhoud een innovatieve oplossing: het PACi Casette model. Speciaal ontworpen voor bedrijfsruimtes, garandeert dit model niet alleen een constante temperatuur, maar draagt het ook bij aan een gezonder binnenklimaat dankzij de Nanoe X Technologie. Geïnteresseerd in dit model of het Panasonic vloermodel? Neem contact op voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een zorgeloze installatie!

Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /
Goede prijs verhouding en kwaliteit / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem op maat / persoonlijke benadering / Goede prijs kwaliteit verhouding / Geen achteraf kosten / Een airconditioning systeem /

Kos Installatie & Onderhoud

Bij Kos Installatie & Onderhoud zijn we gespecialiseerd in het bieden van hoogwaardige oplossingen voor het koelen en verwarmen van bedrijfsruimtes. Ons aanbod omvat een breed scala aan modellen, waaronder het PACi Cassette model, speciaal ontworpen voor zakelijke toepassingen. Dit model onderscheidt zich door zijn geavanceerde functies en aanpasbaarheid aan verschillende installatiebehoeften, waardoor het een ideale keuze is voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte klimaatbeheersingsoptie.

PACi Cassette model

Airco PACi Cassette model casette inbouw

Het PACi Cassette model is meer dan alleen een airconditioningsysteem; het is een geïntegreerde oplossing voor zowel koelen als verwarmen. Met zijn strakke inbouw design past het naadloos in systeemplafonds, specifiek ontworpen voor 60×60 plafondroosters, waardoor het een onopvallende toevoeging is aan uw bedrijfsruimte. De installatie door experts van Kos Installatie & Onderhoud zorgt ervoor dat uw PACi Cassette model perfect geïntegreerd wordt, zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van uw ruimte.

Nanoe X technologie

Dankzij de innovatieve nanoe™ X technologie, staat het PACi Cassette model in de voorhoede van luchtzuiveringstechnologie. Het werkt samen met de koel- en verwarmingsfuncties om niet alleen de temperatuur, maar ook de zuiverheid van de lucht in de ruimte te optimaliseren. De technologie is effectief in het verminderen van schadelijke stoffen, waaronder bacteriën, virussen en allergenen, wat resulteert in een gezondere werkomgeving.

Airco casettemodel

Het PACi Cassette model staat bekend om zijn veelzijdigheid en efficiëntie. Of het nu gaat om een single of multisplit installatie, dit model past zich aan uw specifieke behoeften aan. Beschikbaar in zowel 60×60 als 90×90 formaten, biedt het PACi Cassette model een oplossing voor elke bedrijfsruimte, groot of klein. Kos Installatie & Onderhoud zorgt voor een naadloze integratie en optimaal gebruiksgemak, mede dankzij de eenvoudige bediening via de Panasonic Comfort Cloud App.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Bij Kos Installatie & Onderhoud begrijpen we het belang van duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het PACi Cassette model is ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid, waardoor u kunt genieten van een aangenaam binnenklimaat zonder zorgen over hoge energiekosten. De efficiënte werking en de ingebouwde functies voor energiebesparing maken dit model een verstandige keuze voor elke zakelijke gebruiker. Kies voor het PACi Cassette model en neem vandaag nog contact op met Kos Installatie & Onderhoud voor een zorgeloze installatie op locatie.

PACi Cassette model

Gezond binnenklimaat

Met het PACi Cassette model van Kos Installatie & Onderhoud kiest u niet alleen voor een aangenaam binnenklimaat, maar ook voor een gezonde werkomgeving. Dankzij de geavanceerde technologieën en de zorgvuldige installatie, geniet u het hele jaar door van een optimaal binnenklimaat. Voor een zorgeloze installatie van de PACi Cassette model kunt u terecht bij Kos Installatie & Onderhoud. Ontdek ook de Panasonic RAC TZ en de Panasonic RAC BZ voor een comfortabel binnenklimaat.

Kos Installatie & Onderhoud staat klaar om u te adviseren bij de keuze en installatie van het PACi Cassette model. Neem vandaag nog contact met ons op voor een zorgeloze installatie en ervaar een gezondere, comfortabelere en duurzamere toekomst voor uw bedrijfsruimte!

Kos installatie en onderhoud Over ons
mouchette harms
mouchette harms
2024-04-24
Werkt snel en netjes. Een aanrader!
Dennis Camfferman
Dennis Camfferman
2024-04-23
Offerte door Gino laten maken en door nog een ander bedrijf. Mijn gevoel lag duidelijk bij Kos Installatie en onderhoud dus vandaag 2 binnenunits laten plaatsen op een nieuwe buitenunit. Super tevreden over de werkwijze en de uitleg over het systeem. Alles vakkundig afgehandeld van offerte tot plaatsen en uitleg.
Bradley Stauthamer
Bradley Stauthamer
2024-04-21
Gino heeft ons goed geadviseerd en geholpen! Zeker een aanrader!
Geert van Swieten
Geert van Swieten
2024-04-21
Ik was op zoek naar een advies en een betrouwbaar airco installatiebedrijf. Gino kwam langs, adviseerde en zorgde voor een offerte. Een buitenunit en twee binnenunits, perfect uitgevoerd, er werd netjes gewerkt, prima uitleg over de app en de afstandbediening. Ik ben er erg blij mee, Kos installatie is een topbedrijf.
Suraja
Suraja
2024-04-19
Flexibel, snel en goede communicatie. Denken ook goed mee, top werk met 2 airco's.
M. C.
M. C.
2024-04-14
Kos installatiebedrijf heeft in mijn badkamer leidingwerk geplaatst en verlegd. Ik ben zeer tevreden over het vakwerk wat is afgeleverd. Gino is een vriendelijke jongen die snel en vakkundig te werk gaat. Tevens is de prijs kwaliteitverhouding goed!
Sander van Wolferen
Sander van Wolferen
2024-02-08
Ik heb wat research gepleegd.en let daarbij natuurlijk vooral op de recensies. Ik had al wat grotere.bedrijven bekeken en kwam toen bij Kos uit. Ik heb hem gebeld en Gino, de eigenaar, heeft na een bezoek een offerte gestuurd. Ik was na deze eerste gesprekken eigenlijk zo enthousiast, dat ik (volledig.tegen mijn natuur in) zonder offertes van andete bedrijven te laten maken, met Kos in zee ben gegaan. Ik denk vooral ook door de prettige, zeer heldere en enigszins informele communicatie. Nou, daar heb ik dus echt helemaal geen spijt van gekregen. Ze hebben echt 100% gedaan wat ze vooraf beloofden . Ze waren keurig op de.afgesproken tijd aanwezig, zijn rustig gaan werken zonder veel kabaal te maken, zodat onze baby (die onder de kamer sliep waarin gewerkt werd) niet wakker is geworden. En ze waren precies op de aangegeven tijd klaar. Daarna heb ik een heldere uitleg gekregen over de werking van het apparaat. Daarbij heb ik echt nog nooit meegemaakt dat een bedrijf een ruimte waar gewerkt is, zo super schoon heeft achtergelaten als deze mannen. Dat moet zeker gezegd worden! Het gaat hier om een Panasonic airco met wifi en een soort luchtfilter. Gino heeft aangegeven dat hij van mening is, dat dit merk tot de allerbeste behoort. Ik ben veel in vakantielanden geweest waar deze apparaten hangen, maar het mag duidelijk zijn dat in onze kamer nu een allerlaatste generatie airco hangt, want ik heb tot nu toe nog niet zo'n geruisloze meegemaakt. Momenteel gebruiken wij het apparaat om te verwarmen (zodat we kunnen gaan besparen op gas) want het is winter en we zijn er superblij mee. Het apparaat hangt overigens in de babykamer. Als je op zoek bent naar een betrouwbaar bedrijf waarvan je direct weet waar je aan toe bent en een zeer goede prestatie levert, dan raad ik zondermeer Kos aan. Als wij ooit nog een extra airco laten plaatsen zal dat 100% zeker weer door dit bedrijf zijn. Gino, bedankt!!
Vincent Spencer
Vincent Spencer
2024-02-08
Met twee man sterk op tijd aan de klus begonnen en zonder"break" de klus geklaard. Werkten zeer netjes, kundig en professioneel. Na installatie duidelijke uitleg gegeven. Airco werkte, voor wat betreft warme luchtstroom, goed. Gezien jaargetijde nog niet op koude luchtstroom getest. Maar heb hier alle vertrouwen in. Kortom; ik raad dit bedrijf aan.
Petra Toet
Petra Toet
2023-12-17
Via de kopersvereniging aan dit adres gekomen. Pluspunten: face to face gesprek vooraf, heldere uitleg opties, duidelijke offerte, concrete planning, uitvoering werkzaamheden volgens plan en verwachtingen vooraf, uitleg werking apparaat na installatie. Zeer aan te bevelen!
René Meershoek
René Meershoek
2023-11-08
Ik heb een airco laten plaatsen door Kos Installatie & Onderhoud (Gino). Gino was de enige aanbieder (van de 4) die eerst aan huis is geweest om te adviseren en de mogelijkheden voor de plaatsing vooraf te bespreken. Vind ik heel belangrijk. Het 1e contact was zeer plezierig en omdat Kos werkt met apparaten van Panasonic kon ik mijn keuze snel maken. Ik heb gekozen voor een vloerunit. Het werk is door Gino met zijn partner op de afgesproken datum netjes en snel uitgevoerd. Gisteren stond de airco de woonkamer al aangenaam te verwarmen. Ik kan de aanschaf van een airco warm (en koud) aanbevelen. En de installatie door Kos ook!