Skip to content

Kos Installatie & Onderhoud

PACi Cassette model

Airconditioning

PACi Cassette model

Voor het koelen en verwarmen van bedrijfsruimtes bent u bij Kos Installatie & Onderhoud in goede handen. Naast alle RAC modellen leveren en plaatsen wij ook PACi modellen voor zakelijk gebruik. Een van de PACi modellen is de NX 4-weg 60×60 cassette unit. Dit model is een inbouw unit en past perfect in de veel voorkomende systeemplafonds met 60×60 plafondroosters. De cassette unit is uitgerust met ingebouwde nanoe™ X technologie, en heeft een individuele klepbediening.

Previous slide
Next slide

Ontvang een offerte op maat

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP!

De nanoe™ X technologie werkt om de lucht te verbeteren, waardoor het binnenklimaat schoner en aangenamer wordt. nanoe™ X werkt samen met de verwarmings- of koelfunctie als deze in gebruik is en kan onafhankelijk werken wanneer de ruimte niet gebruikt wordt. Geef de airconditioning de kracht om uw binnenruimtes beter te beschermen met nanoe™ X technologie met gemakkelijke bediening via de Panasonic Comfort Cloud App. Interne droging en nanoe™ X-circulatieluchtstroom worden geactiveerd wanneer de koel- of droogfunctie is gestopt, om de schimmelgroei in de unit luchtstroomdoorgang, ventilator, warmtewisselaar te onderdrukken. Dankzij de eigenschappen van nanoe™ X worden verschillende verontreinigende stoffen, zoals bepaalde typen bacteriën, virussen, schimmels, allergenen, pollen en bepaalde gevaarlijke stoffen, geremd.

De individuele klepbediening zorgt voor betere regeling van de luchtstroom met 4 motoren voor individuele regeling van de lamellen. Perfecte luchtverdeling zonder directe luchtstroom, zo verminderd het gevoel van koude tocht.

De NX 4-weg 60×60 cassette unit kan zowel in een single als multisplit installatie toegepast worden. Tevens is dit model ook in een 90×90 formaat verkrijgbaar. Kortom, met het cassette model reguleert u niet alleen heel het jaar een aangenaam binnenklimaat. Maar ook een gezonde werkomgeving!

Kos Installatie & Onderhoud

Ongeëvenaarde superioriteit die niet kan worden overtroffen

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Kos Installatie & Onderhoud
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?