Skip to content

Kos Installatie & Onderhoud

Panasonic Etherea

Airconditioning

Panasonic Etherea

De Etherea airconditioner is voorzien van Nanoe X-lucht-zuiveringstechnologie waardoor u altijd een gezond en comfortabel binnenklimaat ervaart. Met zijn intelligente functies en stijlvolle ontwerp is de Etherea een echte toevoeging aan uw interieur.

De Nanoe X zorgt voor 24/7 schonere en gezondere lucht. In de gezondheidsbewuste wereld van vandaag is niet alleen eten drinken en sporten belangrijk maar ook wat we inademen. Hier onder de 7 effecten van Nanoe X unieke technologie.

Previous slide
Next slide

Ontvang een offerte op maat

VRAAG HIER VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN EN WIJ NEMEN SPOEDIG CONTACT MET U OP!

Neutraliseerd

Zwevende virussen
0%
Hechtende virussen zoals SARS-CoV-2 tot
0%
Bacteriën
0%
Pollen
0%

De Etherea is zeer energiezuinig in koelings- en verwarmingsmodus. Hierdoor kunt u uitstekende energie efficiëntie behalen tot A+++.

De Ehterea kan worden bediend met de Panasonic Comfort Cloud App hiermee kunt u eenvoudig via een mobiel apparaat verschillende airconditioners bedienen. Met de app analyseert u het energieverbruik en vergelijkt u de gebruiksgeschiedenis om nog meer energie te besparen!

De Aerowings-technologie van Panasonic bestaat uit twee onafhankelijke louvres die de luchtstroom concentreren om een ruimte snel te koelen of te verwarmen. In de verwarmingsmodus is de luchtstroom naar beneden gericht om het effect van vloerverwarming te creëren, waarbij de warme lucht opstijgt en de ruimte verwarmt. In de koelingsmodus zorgt de Aerowings 2.0-technologie ervoor dat de koele lucht gelijkmatig boven in de ruimte wordt verspreid. Dit zorgt voor optimale en aangename koeling van de gehele ruimte in plaats van de geconcentreerde koude luchtstroom in één deel van de kamer. Bovendien heeft de Etherea een fluisterstille werking de units zijn nog stiller dan de stilteruimte in de bibliotheek namelijk 19 dBA.

Kos Installatie & Onderhoud

Ongeëvenaarde superioriteit die niet kan worden overtroffen

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Kos Installatie & Onderhoud
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?